Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги вступників

До уваги вступників

  Єдиний в області навчально-науковий інститут будівництва Чернігівського національного технологічного університету запрошує на навчання.

11:55 29.03.2019

Два проекти на участь у програмі «Громадський бюджет 2019» уже подано. Ще кілька – на стадії доопрацювання

Два проекти на участь у програмі «Громадський бюджет 2019» уже подано. Ще кілька – на стадії доопрацювання

  Два тижні тому, 15 березня, стартував процес подання проектів на втілення за програмою «Громадський бюджет». Нагадаємо, в Коропській ОТГ запропонували всім охочим місцевим жителям, яким виповнилося 14 років, подати корисні для мешканців громади проекти, які можна втілити за ці кошти. На це в місцевому бюджеті передбачили 100 тисяч гривень.

15:41 28.03.2019

Звіт

Звіт

  Про роботу начальника Коропського відділення поліції Бахмацького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області підполковника поліція Валерія Зощенка.

12:47 28.03.2019

Увага! Нерест!

Увага! Нерест!

З метою забезпечення охорони та сприятливих умов для нересту і збереження місць природного відтворення (нерестовищ) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, наказом Чернігівського  рибоохоронного патруля від 14.03.2019 № 43 – од заборонено здійснювати вилов водних біоресурсів у такі строки: 

14:40 26.03.2019

Городище: які результати приніс минулий рік

Городище: які результати приніс минулий рік

   Тут традиційно активно роблять внески до цільових фондів, дбають за благоустрій, потреби сільчан вивчають за заявками, а найпріоритетніші серед них визначають методом голосування. Проблеми й перспективи Городищенського старостинського округу обговорили на щорічних загальних зборах, що відбулися в лютому. 

15:40 25.03.2019

Справжні супер прабабусі живуть на Коропщині

Справжні супер прабабусі живуть на Коропщині

    І за рівнем драйву, сміливості та рішучості, позитиву, життєвої енергії вони можуть дати фору й молодим. Підтвердженням цьому стало п’ятничне шоу «Супер прабабусі», яке відшуміло на сцені Коропського будинку культури, розпочавши новий цикл розважально-пізнавальних програм «Суперові люди Коропщини». Звання «Супер прабабуся 2019» захищали перед заповненою глядацької залою коропчанки Людмила Анатоліївна Ткаченко, Наталія Дмитрівна Колісніченко, Олександра Іванівна Журавель, Олена Федорівна Гаврик та Надія Вікторівна Мурза із сусіднього Вільного. Чим дивували ці берегині роду, ці «міцні скелі», на яких тримається мир, гармонія і злагода аж трьох поколінь – читайте в матеріалі.

17:26 24.03.2019

І по рідному провулку стало просторіше та охайніше

І по рідному провулку стало просторіше та охайніше

   Тільки-но завесніло – і дбайливі господарі вже прийнялися впорядковувати свої обійстя. Приємно, що наші люди переймаються чистотою і порядком не лише на там, де обмежено своїм парканом.  Щороку знаходяться люди, які залюбки виходять впорядковувати ліс, берег озера чи річки, вулицю, таким чином роблячи безцінний внесок у збереження благоустрою рідної території, допомагаючи комунальникам. Такий жест, що заслуговує уваги, поваги й схвального розголосу, зробили минулої суботи жителі провулку Кибальчича в Коропі – дружно присвятили півдня ударній праці, і розчистили дорогу від гілок та захаращення.

14:37 22.03.2019

Сьогодні - Всесвітній день води

Сьогодні - Всесвітній день води

   Щорічно 22 березня відзначається Всесвітній день води. У цей день у всіх країнах світу акцентується увага на дбайливому ставленні до водних ресурсів, адже більше мільярда людей на планеті використовують неякісну воду.

11:30 22.03.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь