Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Повідомлення

Повідомлення

про оприлюднення  проектів регуляторних актів Коропської селищної ради:  «Про місцеві податки та збори на 2020 рік», «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020 рік», «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на 2020 рік», «Про встановлення ставки із сплати туристичного збору на 2020 рік», «Про встановлення ставок із сплати єдиного податку на 2020 рік», «Про встановлення ставки із сплати транспортного податку на 2020 рік».

12:54 26.04.2019

За підтримки депутата оновили улюблену альтанку

За підтримки депутата оновили улюблену альтанку

   Альтанка поблизу коропських п’ятиповерхівок – одне із найулюбленіших місць для місцевих дітлахів, яких у цих будинках майже 50. Але останні кілька років споруда потребувала ремонту… Зробити його цієї весни вирішили самі жителі. Із кожної квартири скинулися по 50-100 гривень. Та коли почали ремонтувати-фарбувати, виявилося, що покрівля нікуди не годиться, потрібно її міняти. Вирішили написати колективне звернення до Віктора Мальцева − депутата Коропської селищної ради по їхньому виборчому округу, керівника «Агролісгоспу». Він радо відгукнувся.

18:39 25.04.2019

У Карильському провели квест за здоровий спосіб життя

У Карильському провели квест за здоровий спосіб життя

Вже 12 років, із 2007-го, на Коропщині діє дитячий парламент, зі своїм президентом та міністрами. Започаткували його ще при районному центрі дитячої творчості. Дитячий парламент є і в створеному в Коропській об’єднаній громаді центрі дитячої та юнацької творчості. Його складають лідери самоврядування шкіл громади. Активні, ініціативні та завзяті його учасники періодично збираються на різні заходи-засідання, зокрема і виїзні. Вчора їм та їхнім педагогам-організаторам гостинно відчинила двері Карильська школа.

12:55 25.04.2019

За чисте довкілля вболівають не всі…

За чисте довкілля вболівають не всі…

   До щорічної акції з благоустрою «За чисте довкілля» долучилися у п’ятницю, 19 квітня, працівники апарату Коропської селищної ради та її структурних підрозділів на чолі із заступниками Коропського селищного голови Василем Кравченком та Юрієм Шкурком. «Озброївшись» рукавичками та мішками (чоловіки – вилами), разом вийшли на «зачистку» коропського лісу. Як і завжди, очікували, що непотребу в ньому буде багато. Але не настільки… Тим паче, що сміття виявилося із «автографами».

19:56 23.04.2019

Підготували Коноплянку до сезону відпочинку

Підготували Коноплянку до сезону відпочинку

  Минулої суботи, 20 квітня, у Всеукраїнський День довкілля, коропські активісти вийшли на «суботник» до улюбленого для місцевих відпочивальників місця – озера Коноплянки. Три години гребли листя, прибирали сміття. Також облаштували майданчик для гри у футбол та волейбол і завезли пісок на два пляжі.

12:33 22.04.2019

Майстер-клас із писанкарства пройшов у Коропі

Майстер-клас із писанкарства пройшов у Коропі

   Аромат воскових свічок і дитячий сміх, цікавий творчий процес, за яким із задоволенням спостерігаєш – це про вчорашній майстер-клас «Великодні писанки», що організували в Центрі дитячої та юнацької творчості Коропської селищної ради для вихованців закладу та його працівників.

12:08 20.04.2019

Три проекти громадського бюджету пройшли «захист» перед експертною комісією

Три проекти громадського бюджету пройшли «захист» перед експертною комісією

   Проекти із оснащення Коропського регіонального історико-археологічного музею, розвитку в Будищі «зеленого» туризму, оновлення кабінету трудового навчання в Оболонській школі допущені до голосування. Поки що ознайомитися з ними можете за посиланнями, які є в цьому матеріалі. Обирати ж кращий проект жителі об’єднаної громади будуть у червні.

16:09 18.04.2019

Що вміють наші юні туристи-краєзнавці?

Що вміють наші юні туристи-краєзнавці?

  Неподалік Чернігова є мальовнича місцевість − село Количівка. Чуєте − дзвенить гітара, звучить пісня... Це туристи зібралися на обласний етап Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців, який проходив із 12 до 15 квітня в оздоровчому таборі «Юний турист». Команда Коропської ОТГ у складі Ангеліни Мештер, Ангеліни Калинич, Руслана Андрущенка, Миколи Єременка із Карильської школи, Юрія Огієнка із Лукнівської школи, Богдана Котова із Рождественської школи теж брала участь у зльоті.

09:02 18.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь