A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Світлодіодні ліхтарі на сонячних батареях у Шабалинові

Світлодіодні ліхтарі на сонячних батареях у Шабалинові

   Продовжується освітлення сіл Коропської громади. Сьогодні працівники КП «Благоустрій-СЕРВІС» були в Шабалинові. Вони встановили два світлодіодні ліхтарі на сонячних батареях на неосвітлених ділянках у тутешніх  «мікрорайонах» «Варавівка» та «Ковалівка».

17:18 23.09.2020

Як Коропщина марафонців зустрічала

Як Коропщина марафонців зустрічала

   Європейський пробіг заради миру – це факельна естафета, яка проводиться для поширення ідеалів толерантності, дружби і гармонійного співіснування народів у світі. Будь-хто може пронести факел кілька кроків чи кілометрів маршрутом естафети чи просто потримати його, як це вже встигли зробити 380 тисяч українців.  Цьогоріч маршрут вперше проліг через наше селище. Небуденна подія викликала неабияке зацікавлення.

19:32 22.09.2020

Вшанували пам’ять визволителів Коропщини

Вшанували пам’ять визволителів Коропщини

   Є дати, імена та події, що увійшли в історію свого села, країни чи світу. Про них складають вірші та пишуть книжки, а головне – зберігають священну пам’ять, що передається крізь роки, крізь покоління. Для нашого народу однією з таких подій стала Друга світова війна. 77-му річницю визволення Коропщини від нацистських загарбників та День партизанської слави відзначили сьогодні в Коропі.

17:41 22.09.2020

Робочий тиждень спланували на нараді

Робочий тиждень спланували на нараді

  Коропський селищний голова Віктор Журавель провів сьогодні робочу нараду із заступниками, секретарем і керівниками відділів  − фінансового, організаційної роботи, фінансово-господарського забезпечення, житлово-комунального господарства.

12:45 21.09.2020

Привітали працівників лісу

Привітали працівників лісу

   Цієї неділі, 20 вересня, своє професійне свято відзначатимуть працівники лісу. Ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи й людської праці, що має важливе екологічне й економічне значення, особливо для Коропщини. Всі працівники галузі заслуговують шани, поваги і визнання. Бо ж нелегко трудяться, аби забезпечити й свою родину, і рідний край.  

11:51 18.09.2020

Зі святом, наші мужні янголи-охоронці у спецівці!

Зі святом, наші мужні янголи-охоронці у спецівці!

   День чи ніч, будень чи святкова днина – вони постійно напоготові, завжди ладні кинутися у вир стихії, наперекір горю й біді, бо ж на них чекають, на них сподіваються, їм довіряють… Сьогодні професійне свято відзначають люди сильні духом та тілом − рятівники. Із цієї нагоди в приміщенні коропського державного пожежно-рятувального поста провели урочисте зібрання. На цю зустріч із поздоровленнями й нагородами завітали керівники об’єднаної громади й району.

16:03 17.09.2020

Сьогодні - День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

Сьогодні - День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості

    Зараз важко уявити життя без належного функціонування нафтової, газової та нафтопереробної сфери. Вона є однією з основних, від неї беруть початок інші життєво важливі галузі, створюючи загалом добробут народу. Вітаємо із професійним святом працівників нашого газового господарства!

07:59 13.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь