Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Привітали працівників лісу

Дата: 18.09.2020 11:51
Кількість переглядів: 892

   Фото без описуЦієї неділі, 20 вересня, своє професійне свято відзначатимуть працівники лісу. Ліс – це неоціненне багатство країни, витвір природи й людської праці, що має важливе екологічне й економічне значення, особливо для Коропщини. Всі працівники галузі заслуговують шани, поваги і визнання. Бо ж нелегко трудяться, аби забезпечити й свою родину, і рідний край.  

  Бюджетоутворювальним підприємством Коропського району є сьогодні спеціалізоване лісогосподарське підприємство «Агролісгосп» районної ради. Потужний колектив, який багато років очолює Віктор Мальцев, сьогодні привітали зі святом очільник райдержадміністрації Василь Жук, голова районної ради Михайло Мазуренко і Коропський селищний голова Віктор Журавель.

   Святкова зустріч зібрала всіх, хто трудиться в лісгоспі – і хто пиляє, і хто навантажує, і хто охороняє, бо свято ж спільне для всіх.

  Вітаючи трудовий колектив лісгоспу, голова райради Михайло Мазуренко зазначив про зміни, які несе з собою зміна районування. Після місцевих виборів Коропського району не буде, а Коропщина стане частиною Новгород-Сіверського району. Коропська селищна рада звернулася до райради з тим, щоб лісгосп передали із управління районної ради до селищної. Цей крок може зберегти лісгосп у формі комунального підприємства на нашій території.

  Коропський селищний голова Віктор Журавель доповнив, що оскільки підприємство працює і на Понорницькій зоні, то в разі прийняття райрадою рішення про передачу, із Понорницькою громадою обов’язково буде укладена угода про співпрацю, і Понорницька зона не втратить надходження від роботи підприємства.

  Керівники району та громади подякували роботящим людям за невтомну стабільну працю, побажали злагоди на роботі і в родинах, достатку, добра і щастя. Повага і вдячність засвідчена була й грамотами й подяками.

   За вагомий внесок у забезпечення розвитку лісового господарства працівники «Агролісгоспу» були відзначені такими нагородами:

майстер цеху Олександр Олійник – грамотою  райдержадміністрації;
тракторист Сергій Боженок − подякою голови райдержадміністрації;
лісник Олександр Мороз − подякою голови районної ради та подякою Коропського селищного голови;
робітник Юрій Бабич і менеджер Андрій Черняк  – грамотами районної ради;
заточувальник деревообробного інструменту Павло Буряк – грамотою Коропської селищної ради.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

  Також сьогодні заступник селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Юрій Шкурко привітав  ще один колектив, який у неділю відзначатиме професійне свято. Це працівники Коропського лісництва ДП «Борзнянський лісгосп», який очолює лісничий Петро Кононець. І тут не обійшлося без щирих теплих вітань, слів вдячності та нагород за сумлінну працю.

  Майстер лісу Олександр Хоменко нагороджений грамотою Коропської селищної ради, а його колега Олександр Барбара −  подякою Коропського селищного голови.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  Зі святом вас, шановні працівники лісу! Шануємо вашу невтомну  працю, все те, що ви робите для добробуту нинішнього та майбутнього поколінь.

 

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь