A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Селищний голова видав розпорядження «Про роботу продовольчих ринків»

Селищний голова видав розпорядження «Про роботу продовольчих ринків»

   Згідно з документом, знімається заборона на роботу агропродовольчих ринків, які є операторами ринку харчових продуктів відповідно до Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», за умови дотримання протиепідемічних вимог до діяльності агропродовольчих ринків, встановлених постановою Головного державного санітарного лікаря України від 27.04.2020 року №14 «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби COVID-19  в місцях торгівлі харчовими продуктами на агропродовольчих ринках».

16:19 07.05.2020

Як отримати  допомогу по частковому безробіттю

Як отримати  допомогу по частковому безробіттю

   Надання допомоги по частковому безробіттю регулюється статтею 471 Закону України «Про зайнятість населення» та Порядком надання та повернення коштів, спрямованих на фінансування допомоги по частковому безробіттю на період карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 22 квітня 2020 р. №306, яка набула чинності 28 квітня 2020 року.

17:22 06.05.2020

Їхній подвиг не забутий

Їхній подвиг не забутий

   У Коропський громаді сьогодні проживають 13 ветеранів – учасників бойових дій Другої світової війни. Це Микола Лукич Баранець із Атюші, Григорій Данилович Симоненко із Будища, Марія Кузьмівна Мозгова із Вишеньок, Іван Григорович Колотурський із Городища, Софія Сергіївна Пономарчук із Карильського, Іван Тимофійович Махлай із Краснопілля, Федір Васильович Тригубенко із Лукнова, Андрій Лазарович Горовий, Іван Климович Грибач, Зінаїда Аполінарівна Цеброва, Василь Іванович Сагань із Коропа, Петро Опанасович Величко із Нехаївки, Михайло Іванович Горбач із Шабалинова. Навіть в умовах карантину ці поважні люди отримають гідне вшанування у ці травневі дні.

16:08 06.05.2020

День перемоги над нацизмом у Другій світовій: карантин формат свята змінив, але не скасував

День перемоги над нацизмом у Другій світовій: карантин формат свята змінив, але не скасував

   Цьогоріч виповнюється 75-та річниця Перемоги над нацизмом у Європі та 75-та річниця завершення Другої світової війни. На жаль, у ці травневі дні карантин не дозволить провести традиційні велелюдні урочистості і вшанування. Але в Коропській селищній раді підготували різні альтернативні заходи, тож пам’ять про наших визволителів буде гідно увічнена навіть у  таких нетипових умовах. Днями Коропський селищний голова Віктор Журавель видав розпорядження, в якому детально зазначені всі особливості цьогорічного відзначення Дня перемоги.

16:00 06.05.2020

Платники податків Коропщини не допустили катастрофічних втрат місцевого бюджету

Платники податків Коропщини не допустили катастрофічних втрат місцевого бюджету

   Через введення карантину та надзвичайної ситуації в державі, Верховна Рада України внесла зміни до Податкового кодексу, якими дозволила не сплачувати в місцеві бюджети податки за землю та нерухоме майно. Однак цю новацію не всі підприємці сприйняли радо.

15:30 06.05.2020

Навчались онлайн

Навчались онлайн

   Через карантин навчання онлайн стали як ніколи актуальними. Сьогодні працівники Коропської селищної ради, які працюють із тендерними закупівлями, підвищували фахові знання дистанційно. Вони взяли участь у вебінарі «Правові та практичні аспекти здійснення публічних закупівель в Україні» від Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.

14:33 06.05.2020

Звіт Коропського селищного голови Віктора Журавля за 2019 рік

Звіт Коропського селищного голови Віктора Журавля за 2019 рік

На 20 березня були заплановані збори уповноважених громадян Коропської ОТГ, на яких би мав звітувати Коропський селищний голова Віктор Журавель. Через запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів для запобігання розповсюдженню коронавірусної інфекції проводити масові заходи заборонено. Тож свій звіт Віктор Журавель представляє у форматі відео.

11:20 04.05.2020

Робота із сім’ями з дітьми під час карантину

Робота із сім’ями з дітьми під час карантину

   Дуже важливою є плідна взаємодія структур, що надають допомогу сім'ям, які в умовах карантину цього потребують. Сектор по наданню соціальних послуг сім'ям з дітьми та молоді спільно з відділом - служба у справах дітей здійснили виїзди в сім'ї, діти яких навчаються в інтернатних закладах і на час карантину повернені додому.

12:20 30.04.2020

Проєкт «Відкритий ринок» – соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

Проєкт «Відкритий ринок» – соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств

   В Україні, як і в усьому світі, економічний розвиток громад напряму залежить від діяльності малого та середнього бізнесу, який сплачує податки у місцеві бюджети. Але нині, коли через карантин зачинені усі ринки, невеликі фермерські господарства та сімейні кооперативи не мають можливості збувати власну продукцію, а значить – отримувати прибутки і платити податки. 15 квітня стартував проєкт «Відкритий ринок» – соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликаний допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти.

14:11 29.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь