A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Нові висоти

Дата: 07.08.2019 11:30
Кількість переглядів: 1024

   Нещодавно збірна команда Коропської ОТГ повернулася з ХІІ Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців, яка представляла на зльоті команду Чернігівської області.

   Збірну команду представляли учні Карильської школи  Ангеліна Мештер, Даша Нешта,  Ангеліна Калинич, Руслан Андрущенко; учень Рождественської школи Богдан Котов  та  Лукнівської школи Юрій Огієнко. Керівниками команди були Вікторія Кравчук – методист комунального позашкільного навчального закладу «Центр національно-патріотичного виховання, туризму та краєзнавства учнівської молоді» та Сергій Пономарчук  – учитель Карильської ЗОШ та керівник туристсько-краєзнавчого гуртка «Екстрім». 

  Зліт відбувався у Центральному таборі туристського активу учнів України с. Осій Іршавського району Закарпатської області з 28 липня по 2 серпня. Також були інші команди-представники 14 областей та м.Києва. Програма передбачала роботу за 3 напрямками: «Творчі майстерні», «Туристсько-краєзнавчий маршрут» та «Конкурсна програма».

  Наша команда гідно представила свою область на зльоті, від суперників не відставали і привезли  декілька дипломів – це Нешта Даша диплом ІІІ ступеня у конкурсі «Творча майстерня» напрямок «Фольклор та етнографія»; Калинич Ангеліна – диплом ІІ ступеня у конкурсі «Творча майстерня» напрямок «Екологія»; диплом ІІІ ступеня у конкурсі «Туристсько-краєзнавча вікторина».

  Команда харчувалася за рахунок закладу Українського державного Центру національно-патріотичного виховання краєзнавства і туризму учнівської молоді, проживали у літніх двоповерхових будиночках та перебували просто у гарному місці.

За інформацією з сайту Карильської ЗОШ  І-ІІІ ст.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь