A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

День енергії в рамках Угоди мерів

День енергії в рамках Угоди мерів

Дні сталої енергії в рамках Угоди мерів, подібно як Європейський тиждень сталої енергетики, задумано Європейською Комісією як засіб своєрідної кількаденної «мобілізації» мешканців, політиків, підприємців, представників громадських організацій, щоб усім разом замислитися над перспективами виробництва і споживання енергії в себе в селищі, місті, регіоні, країні та світі.

11:24 13.06.2017

МАМОНТ   FEST –  колиска цивілізації

МАМОНТ FEST – колиска цивілізації

Мамонт фест – це унікальний, єдиний у своєму роді, самобутній фестиваль на мальовничих берегах Десни. Локація фестивалю – живописні краєвиди поруч із Мезинським національним парком, що відомий на весь світ своїми археологічними цінностями –

14:24 12.06.2017

Брейн-ринг різних поколінь: дитинство та досвід

Брейн-ринг різних поколінь: дитинство та досвід

Діяльність Коропського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема відділення денного перебування (завідувач Наталія Ваніхіна), спрямована на згуртування людей похилого віку, взаєморозуміння, передачу знань і навичок, вирішення складних життєвих ситауцій.

17:24 09.06.2017

«Хай весь світ дивують нині діти неньки України»

«Хай весь світ дивують нині діти неньки України»

    Завершився     VII обласний конкурс дитячої літературної творчості «Хай весь світ дивують нині діти неньки України» , який проводить Чернігівська обласна бібліотека для дітей . На конкурс із усієї Чернігівщини надійшло близько 200 творчих робіт – віршів, казок, оповідань.

12:08 08.06.2017

Українська пісня - бездонна душа нашого роду

Українська пісня - бездонна душа нашого роду

У всі часи люди співали пісень, у які вкладали свої почуття, думки, надії та хвилювання. Та пісня не лише береже те, що важливо для людини, а ще веселить її та лікує душевний біль. А українські пісні – це ніби велика загальна душа цілого народу, бо в них співається про те, чим він живе в певний історичний період.

13:15 07.06.2017

Увага! Оголошення!

Увага! Оголошення!

Дуже багато наших земляків люблять відпочивати на р. Десна. Особливо привабливі річкові території Лиман та Карасівка. Депутати селищної ради Владислав Яцечко та Сергій Мурашко звертаються до активістів нашої громадськості приїхати на 10 годину ранку 10 червня 2017 року на Лиман для впорядкування улюбленого місця відпочинку. З собою візьміть, будь ласка, сокири та мішки для сміття.

12:56 07.06.2017

Хто сплюндрував чистоту на озері Панське?

Хто сплюндрував чистоту на озері Панське?

Упорядкування водойм у нашому селищі, яке започаткували з власної ініціативи депутати селищної ради Владислав Яцечко, Сергій Мурашко та активісти нашого містечка, на жаль, принесло неабияке розчарування щодо упорядкованої території озера Панське, де більшість коропчан відпочивають з радістю.

12:17 07.06.2017

Українська пісня – святиня нашого народу

Українська пісня – святиня нашого народу

Українська пісня… Вона є однією із святинь нашого народу, його найціннішим духовним скарбом, гордістю і красою, геніальною поетичною біографією. З давніх давен уславилася Україна піснями, які дбайливо, як найдорожча реліквія, передавалися від покоління до покоління.

11:44 06.06.2017

Сильні, спортивні, розумні, здорові…

Сильні, спортивні, розумні, здорові…

Сильні, спортивні, розумні, здорові… під таким гаслом пройшов захід в Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка в рамках оздоровчої кампанії.

15:49 02.06.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь