A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Брейн-ринг різних поколінь: дитинство та досвід

Дата: 09.06.2017 17:24
Кількість переглядів: 1185

Діяльність Коропського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема відділення денного перебування (завідувач Наталія Ваніхіна), спрямована на згуртування людей похилого віку, взаєморозуміння, передачу знань і навичок, вирішення складних життєвих ситауцій.

    Колектив відділення постійно працює над тим, щоб одинокі літні люди, інваліди були максимально оточені увагою, теплом, постійно відчували, що вони не самотні,  а поряд  з ними  є люди, які завжди готові їм допомогти та урізноманітнити буденне життя.

  Тому 9 червня для своїх підопічних організували незвичайний  брейн-ринг, де досвід повинен позмагатися…..з дитинством. Так, так  ви не помилились… Представники Університету Третього віку,  команда «Лілеї», вирішили позмагатися з школярами  Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка – командою «Ерудит», адже дитинство – прекрасна пора – веселість, безтурботність, завзятість та наполегливість; досвід - пора мудрості, розуміння, передачі знань. Основна мета заходу  - позмагатися в кмітливості та обізнаності з  інтелектуальних питань. А щоб  присутнім не було сумно - у виконанні Максима Сломінського звучали пісні про дитинство, дружбу, взаєморозуміння.  

 

  Команди приймали участь в інтелектуальній розминці, встановлювали відповідність жанрів, відгадували загадки аби дізнатися, що знаходиться в «чорній скринці», проявили себе  у конкурсі «мистецтво у загадках та малюнках», довелося напружитися всім учасникам при виконанні завдань конкурсу «літери» та «кросворд-шифрувальник», «вірю не вірю». Команда школярів була енергійною, активною і щиро хвилювалася за свої набрані бали.  Діти давали відповіді майже на всі запитання, лише іноді, і лише трішки поступаючись команді «Лілеї», особливо ерудованим виявся Роман Запорожець, який навіть доповнював відповіді своїми власними знаннями. І як результат -  команда дітей здобула довгождану перемогу, набравши 37 балів, а виважені та мудрі «Лілеї» лише на один бал менше - 36. Тому від радості всі галасували «ура-а-а-а-а!», отримували подарунки та ласували солодощами.

  І дорослі і діти зрозуміли, що відпочинок, дозвілля та розваги,  як і праця, є невід’ємними складовими життя людини, а  збереження взаємодії людей похилого віку з соціальним середовищем залишає  їх в активному суспільному житті. 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь