Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Брейн-ринг різних поколінь: дитинство та досвід

Дата: 09.06.2017 17:24
Кількість переглядів: 1203

Фото без описуДіяльність Коропського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), зокрема відділення денного перебування (завідувач Наталія Ваніхіна), спрямована на згуртування людей похилого віку, взаєморозуміння, передачу знань і навичок, вирішення складних життєвих ситауцій.

    Колектив відділення постійно працює над тим, щоб одинокі літні люди, інваліди були максимально оточені увагою, теплом, постійно відчували, що вони не самотні,  а поряд  з ними  є люди, які завжди готові їм допомогти та урізноманітнити буденне життя.

  Тому 9 червня для своїх підопічних організували незвичайний  брейн-ринг, де досвід повинен позмагатися…..з дитинством. Так, так  ви не помилились… Представники Університету Третього віку,  команда «Лілеї», вирішили позмагатися з школярами  Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка – командою «Ерудит», адже дитинство – прекрасна пора – веселість, безтурботність, завзятість та наполегливість; досвід - пора мудрості, розуміння, передачі знань. Основна мета заходу  - позмагатися в кмітливості та обізнаності з  інтелектуальних питань. А щоб  присутнім не було сумно - у виконанні Максима Сломінського звучали пісні про дитинство, дружбу, взаєморозуміння.  

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

  Команди приймали участь в інтелектуальній розминці, встановлювали відповідність жанрів, відгадували загадки аби дізнатися, що знаходиться в «чорній скринці», проявили себе  у конкурсі «мистецтво у загадках та малюнках», довелося напружитися всім учасникам при виконанні завдань конкурсу «літери» та «кросворд-шифрувальник», «вірю не вірю». Команда школярів була енергійною, активною і щиро хвилювалася за свої набрані бали.  Діти давали відповіді майже на всі запитання, лише іноді, і лише трішки поступаючись команді «Лілеї», особливо ерудованим виявся Роман Запорожець, який навіть доповнював відповіді своїми власними знаннями. І як результат -  команда дітей здобула довгождану перемогу, набравши 37 балів, а виважені та мудрі «Лілеї» лише на один бал менше - 36. Тому від радості всі галасували «ура-а-а-а-а!», отримували подарунки та ласували солодощами.

Фото без опису

  І дорослі і діти зрозуміли, що відпочинок, дозвілля та розваги,  як і праця, є невід’ємними складовими життя людини, а  збереження взаємодії людей похилого віку з соціальним середовищем залишає  їх в активному суспільному житті. 

 

 

Відділ інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю виконавчого апарату Коропської селищної ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь