A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Сильні, спортивні, розумні, здорові…

Дата: 02.06.2017 15:49
Кількість переглядів: 782

Фото без описуСильні, спортивні, розумні, здорові… під таким гаслом пройшов захід в Коропській ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка в рамках оздоровчої кампанії.

Начальником відділу  сім’ї, дітей, молоді та спорту селищної ради  Оксаною Нестеренко було проведено бесіду з елементами гри , в ході якої учасникам  заходу вона розповіла про те,  що сприяє розвитку здорової особистості, що провокує негативні наслідки для здоров’я  підлітків. За методом «рівний- рівному»  школярі надавали і свої поради, щодо  підвищення рівня  власного фізичного розвитку та  відповідальності за своє особисте  здоров’я.

Фото без опису

   Спеціаліст Коропського  районного  центру зайнятості Тетяна Марченко провела профорієнтаційну роботу,ознайомила  учнів із переліком професій взагалі та з тими, що мають сталий попит на ринку праці, розкрила суть правильного  вибору професії, показавши психологічні та теоретично-практичні його аспекти.

Фото без опису

Начальник  відділу «Коропське бюро правової допомоги» Наталія  Ющик ознайомила учнів з Конвенцією ООН про права дитини, наголосивши на тому, що  міжнародне співтовариство, Організація Об’єднаних Націй уже певний час працюють над тим, щоб створити дітям усього світу якнайкращі умови для життя й усебічного розвитку. Результатом цієї праці стала низка міжнародних документів надзвичайної ваги, які стосуються прав дитини , захисту та розвитку юного покоління. 

Фото без опису

 

 Отже всім стало зрозуміло,що  дитинство – період життя людини, коли формуються найважливіші функції організму, активно здійснюється засвоєння моральних норм, знань і цінностей, що дозволяє школярам  почуватися повноцінними членами  суспільства.

 

 

За інформацією відділу  сім’ї, дітей, молоді 
та спорту селищної ради  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь