A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Просимо допомогти

Просимо допомогти

   Біда увірвалася в життя нашої колеги. Начальник відділу фінансово-господарського забезпечення, головний бухгалтер Олена Іванівна Протасова бореться із хворобою. Їй терміново потрібна дороговартісна операція на серці, яку треба робити в столиці. Сума для родини − непідйомна… А зібрати кошти треба терміново.

13:08 10.06.2019

Як почати власну справу, вчили на семінарі-тренінгу

Як почати власну справу, вчили на семінарі-тренінгу

   Інформаційний захід на тему започаткування та розвитку малого й середнього бізнесу для безробітних Коропщини, що перебувають на обліку в центрі зайнятості, провела 5 червня головний економіст обласного Фонду підтримки підприємництва Людмила Узназова.

18:20 07.06.2019

Трояндами розквітнув прекрасний ювілей. І піснею полинув…

Трояндами розквітнув прекрасний ювілей. І піснею полинув…

   Цього прекрасного червневого дня 70-й ювілейний день народження зустріла ветеран праці Катерина Михайлівна Чигрин із Риботина. Ювілярка ось уже 13 років очолює спілку ветеранів у Риботині. Вона весела вдачею, залюблена в українську пісню, працьовита трудівниця і вправна господиня, турботлива дружина, матуся, бабуся і прабабуся. Свято зібрало в оселі Катерини Михайлівни її щасливу рідню. Завітали на гостини із вітаннями, квітами й нагородою голова районної організації ветеранів війни та праці Микола Заболотний і староста Риботина Володимир Капиця.

16:05 07.06.2019

Чи легко любити?

Чи легко любити?

   Так - і це продемонстрували сьогодні на сцені Коропського будинку культури актори театру реабілітації «Дивосад» для людей із особливими потребами, художнім керівником якого є Ірина Москаленко. На її авторську виставу «Чи легко любити?» завітали і дорослі коропчани, і діти, які зараз відпочивають у пришкільному таборі.

15:12 06.06.2019

З Днем журналіста!

З Днем журналіста!

Шановні працівники засобів масової інформації Коропщини! Приміть вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня журналіста!

08:55 06.06.2019

Пісня в нас крилата, а душа – багата: таланти Коропської громади знову в «Співочому парку»

Пісня в нас крилата, а душа – багата: таланти Коропської громади знову в «Співочому парку»

   Новий сезон літнього творчого проекту «Співочий парк» стартував сьогодні в Коропі. Відтепер із 10 ранку щосереди, адже саме в цей день у Коропі «базарний» день і до нього з’їжджається багато гостей, під липами в парку імені Миколи Кибальчича свій талант демонструватимуть кращі творчі колективи об’єднаної громади. А відкрили цьогорічний «Співочий парк» яскраві зірочки Риботинського будинку культури: співочий бренд Коропщини − гурт «Норд леді», а також творче майбутнє краю – талановиті юні солістки і вправні танцюристки із колективу «Злата».

16:09 05.06.2019

Святковий візит у веселу країну мрій

Святковий візит у веселу країну мрій

  Яскраве свято з нагоди Дня захисту дітей під назвою «Країна дитинства – країна мрій» пройшло в суботу, 1 червня поблизу Коропського будинку культури.

17:17 03.06.2019

За враженнями – до Чернігова

За враженнями – до Чернігова

  Свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей відбулося 31 травня в Чернігівському обласному Палаці дітей та юнацтва. Відвідали святкування і діти з Коропської об’єднаної громади.

15:43 03.06.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь