A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Жіночий волейбол

Після домашніх ігор, наші дівчата відправилися на чергові протистояння в Семенівку. Наставник команди Микола Грицай підсилив склад команди. Дівчата виклались на 100%. В першій грі переграли Новгород-Сіверський, а от із Семенівкою несправились.  Склад нашої команди: Тарасенко, Головач, Іванець, Федосенко, Якименко, Колесник, Милько, Смирнова, Кузьменко, Бардакова.

16:16 26.02.2018

"Любительська ліга"

Чергові ігри "Любительської ліги" пройшли на дуже великому рівні професіоналізму.  Відчуття таке, що грали не любителі, а справжні майстри волейболу.

16:14 26.02.2018

Визначились фіналісти «Кубку місцевого самоврядування»

В суботу завершились групові ігри «Кубку місцевого самоврядування» з міні-футболу. Багато глядачів прийшли подивитися на ігри Атюши. Команда підсилилась сильними гравцями районного рівня, тож ніхто не сумнівався, що вони пройдуть у фінал. Слідом у Вищу лігу впевнено йде Тулиголове. В Першу лігу проходить  Понорниця та Деснянське.

15:45 26.02.2018

ФК Короп у фіналі!

Вчора в Ніжині відбувся півфінал області з міні футболу. Дуже багато вболівальників поїхало підтримати рідну команду. Та з нашого району була ще одна команда з Понорниці «Білі роси», яких також підтримували наші «ультрас».

15:42 19.02.2018

«Любительська ліга»

Вчора в спортивному залі Коропської ЗОШ стартувала волейбольна «Любительська ліга».  Організатор змагань Олексій Івашко.

15:40 19.02.2018

Чемпіонат області з волейболу серед жіночих команд

В суботу, в Коропі, пройшов перший груповий етап чемпіонату області з волейболу серед жіночих команд. За Короп грали дівчата з Черешеньок та місцеві волейболістки (Вероніка Тарасенко, Марина Смирнова, Яна Іванець, Віка Вітченко, Зіна Боярчук, Марина Головач, Марина Дорда, Ірина Литвиненко). До нас приїхали Семенівка та Новгород-Сіверський.

14:49 19.02.2018

Чергова перемога тенісистів

Вчора в Чернігові пройшов клубний чемпіонат області з настільного тенісу «дитяча ліга». Нашу основну команду представляли Віталій Кривенко з Коропа та Микола Єременко з Краснопілля. Сергій Іллющенко відзначив Віталія високим рівнем гри та професіоналізму.

14:42 12.02.2018

ФК «Короп» у півфіналі!

В суботу в Коропі проходив груповий етап чемпіонату області з міні-футболу. 20 футбольних команд з Борзни, Ічні, Коропа, Сосниці, Корюківки, Ніжина, Прилук, Боборовиці, Бахмацького, Коропського, Куликівського, Ічнянського та Прилуцького районів беруть участь у змаганнях.

14:39 12.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь