A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Чемпіонат КОРОПЩИНИ з пляжного волейболу серед чоловіків та жінок 2018 року

Попередні заявки подаються до 15 серпня 2018 року у відділ сім’ї, дітей, молоді та спорту Коропської селищної ради (тел. 2-75-62). Заявки завірені лікарем, подаються в день змагань. В заявку дозволяється вносити прізвища двох спортсменів, які народились   або проживають  на території Коропського району. Відповідальність за здоров’я учасників несуть відряджуючі організації.

12:26 27.07.2018

Перемога над СК «Мена»

У суботу, 9 червня, у виїзному матчі ФК «Короп» протистояв одному із найсильніших суперників -  СК «Мена». Кольори цієї команди захищають гравці з чернігівських футбольних клубів.

11:58 11.06.2018

Обласні успіхи наших тенісних зірочок

   Минулої п’ятниці в Чернігові відбувся відкритий чемпіонат КДЮСШ №2 з настільного тенісу, присвячений Дню захисту дітей. Змагалися за першість і відточували свою майстерність в обласному центрі і наші юні майстри районної ракетки.

11:56 04.06.2018

Стартував чемпіонат області з футболу

 26 травня на домашньому стадіоні КСК "Аполлон" розпочали боротьбу за чемпіонство області наші футболісти. На дебютну зустріч приїхав «ФК Бахмач». Перед початком ігор тренер команди Олег Сагань говорив про те, що хлопці часто починають боротьбу відразу з поразок, склад команди заслабкий, та все ж вірив в перемогу. 

11:45 27.05.2018

Турнір пам’яті М.С. Юденка

   У суботу, 26 травня, в Оболонні пройшов турнір ветеранів з футболу пам’яті Михайла Степановича Юденка. Позмагатися за кубок приїхало чотири команди: Короп, Понорниця, Риботин та Оболоння. Відкрили турнір за традицією одногрупники, які привезли дуже гарний кубок з фотографією Михайла Степановича. Змагання проходили в теплій, спокійній атмосфері.

11:42 27.05.2018

Змагалися юні тенісисти

   У суботу, 19 травня, у Ніжині відбувся Кубок ректора педуніверситету 2018 з настільного тенісу. Участь у спортивному заході взяли і вихованці Коропської дитячо-юнацької спортивної школи.

11:39 22.05.2018

Золоті нагороди поїхали до Понорниці

   У неділю, 20 травня, пройшли фінальні ігри чемпіонату Коропщини з футболу «8х8». Перша гра Короп ЗОШ – Лукнів. На початку гри «Козачок та його команда» грали в сімох, віднеслись несерйозно – не всі змогли вчасно прибути на початок змагань. Лукнів, за який грає основний склад ФК «Короп», навпаки, підішли до гри з професіоналізмом. Закономірна перемога Лукнова в першій грі 6:1. 

11:35 21.05.2018

Обласні старти наших легкоатлеток

Наприкінці минулого тижня, 10-11 травня, в Чернігові пройшов чемпіонат області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2005 р. н. і молодших. Чудові результати у змаганнях продемонстрували представники Коропщини.

11:33 14.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь