Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

ВОЛЕЙБОЛ

24 та 25 березня в Чернігові проходили фінальні ігри обласного чемпіонату з волейболу серед жіночих команд. На жаль, наші дівчата у фіналі поступилися більш досвідченим і сильнішим командам, які не вперше виступають на подібних чемпіонатах. Шосте місце з чотирнадцяти команд це також високий результат роботи команди і тренера. Будемо сподіватись, що в наступному році наші волейболістки займуть місце в призерах.

10:00 26.03.2018

Чемпіонат області з силового триборства

24 березня в Чернігові пройшов другий відкритий Чемпіонат області з силового триборства. В змаганнях прийняли участь близько ста чоловік. Наша команда показала дуже гарні результати, здобули сім медалей різного ґатунку.

09:57 26.03.2018

Турнір ветеранів

В суботу, 24 березня, в залі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка пройшов турнір ветеранів з настільного тенісу. Змагання проходили у двох вікових групах: 35-45 років, 45 років і старші. Приємною несподіванкою було те, що в старшій віковій групі було набагато більше учасників. Цікаво спостерігати за поважними людьми (старостами, депутатами, підприємцями…), які знайшли час позмагатись, згадати молодість, поспілкуватись.  

09:53 26.03.2018

Теніс – фінал

Закінчився чемпіонат Коропщини з настільного тенісу серед школярів. Морем емоцій був переповнений зал Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т.Г. Шевченка. Приємно, що батьки приходили підтримати своїх юних спортсменів, які не підвели їх у фіналі. Цікаво дивитись коли видно рахунок гри, суддівство пройшло на найвищому рівні – заслуга Сергія Іллющенка.

09:50 21.03.2018

Наші дівчата у фіналі

В неділю, 18 березня, наші дівчата боролися за право виходу у фінал обласного чемпіонату з волейболу серед жіночих команд в Новгород-Сіверському.  Микола Грицай (тренер команди) відзначив великий потенціал команди, наші грали без легіонерів і показали хороший результат. Команда росте з кожною грою і вихід у фінальний етап чемпіонату говорить сам за себе.

09:48 19.03.2018

Райгородок – ПЕРЕМОЖЕЦЬ Кубку місцевого самоврядування

В суботу пройшли фінальні ігри Кубку місцевого самоврядування Коропщини. Безумовними лідерами на здобуття головного трофею були Атюша «Колос» та Райгородок. На фінальні ігри не приїхали Тулиголове, тож замість дев’яти ігор грали шість.

08:47 19.03.2018

Теніс, група «Б»

16 березня в спортивному залі Коропської школи пройшов відбірковий етап чемпіонату Коропщини з настільного тенісу серед школярів. Приймали участь  Короп, Оболоння, Черешеньки, Криски, Верба, Лукнів, Нехаївка, Рождественське, Іваньків. В фінал виходять по 4 юнаки та 4 дівчини з кожної групи.

08:45 17.03.2018

Достойно змагались та отримали безцінний досвід

15 березня 2018 року коропські волейбольні жіночі команди ВК «Короп ЗОШ» та ВК «Короп», ВК «Деснянське» взяли участь у відкритих міських змагання з волейболу серед жіночих команд на призи Заслуженого тренера України - Павленка Віталія Йосиповича в  м. Кролевець Сумської області.

08:19 16.03.2018

Настільний теніс (школярі)

Сьогодні в спортивному залі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли групові ігри Першості Коропщини з настільного тенісу серед школярів, група «А». Змагалися школярі з Атюші, Деснянського, Карильського, Шабалинова, Риботина, Понорниці, Покошичів та Радичева.

08:16 14.03.2018

Чемпіонат з пауерліфтингу

10 березня в селищі Краснопілля на Сумщині відбувся Чемпіонат Сумської області з пауерліфтингу. Приймали участь Суми, Конотоп, Шостка, Краснопілля, Путивль, Глухів, Кролевець, Охтирка, Короп та Котельва (Полтавська обл.).

17:13 12.03.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь