A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Достойно змагались та отримали безцінний досвід

15 березня 2018 року коропські волейбольні жіночі команди ВК «Короп ЗОШ» та ВК «Короп», ВК «Деснянське» взяли участь у відкритих міських змагання з волейболу серед жіночих команд на призи Заслуженого тренера України - Павленка Віталія Йосиповича в  м. Кролевець Сумської області.

08:19 16.03.2018

Настільний теніс (школярі)

Сьогодні в спортивному залі Коропської ЗОШ І-ІІІ ст. пройшли групові ігри Першості Коропщини з настільного тенісу серед школярів, група «А». Змагалися школярі з Атюші, Деснянського, Карильського, Шабалинова, Риботина, Понорниці, Покошичів та Радичева.

08:16 14.03.2018

Чемпіонат з пауерліфтингу

10 березня в селищі Краснопілля на Сумщині відбувся Чемпіонат Сумської області з пауерліфтингу. Приймали участь Суми, Конотоп, Шостка, Краснопілля, Путивль, Глухів, Кролевець, Охтирка, Короп та Котельва (Полтавська обл.).

17:13 12.03.2018

Вища ліга чемпіонату області з волейболу

В суботу в спортивному залі Коропської школи проходили матчі Вищої ліги чемпіонату області з волейболу серед чоловіків. До нас завітали Борзна та Новгород-Сіверський. Команда Сергія Жованика показала дуже гарні майстерські навики і пройшла з першого місця в групі.

17:12 12.03.2018

Черешеньки – чемпіон!

9 березня визначилися переможці «Любительської волейбольної ліги». Всього в фінал пробилися шість команд, які були поділені на дві групи.

16:40 12.03.2018

КУБОК МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ

На вихідних пройшли фінальні ігри Першої ліги з міні-футболу та чергові ігри Вищої ліги Кубку місцевого самоврядування. В Міжнародний жіночий день 8 березня пройшли відбіркові ігри Першої ліги, перші дві команди виходять у фінал.

16:32 12.03.2018

Кубок Місцевого самоврядування (Вища ліга)

В неділю пройшов перший ігровий день вищої ліги кубку місцевого самоврядування. Багато спортсменів не змогли добратися до Коропа із-за примх погоди. Та ті хто приїхав не підвели свої команди та виклались на повну. КСК «Аполлон» був повністю заповнений, не зупинив вболівальників ні сніг, ні мороз.

16:30 05.03.2018

Любительська ліга визначилась з фіналістами

Останній груповий день визначив фіналістів любительської ліги. Після першої гри було зрозуміло, що першими йдуть у фінал Черешеньки. За другу путівку змагалися майже рівні за силами Холми, Покошичі та Короп ЗОШ, але місце в фіналі тільки для двох перших команд. Другими в напруженій боротьбі пройшли Холми.

16:20 05.03.2018

Фінал міні-футболу

Вчора в Чернігові пройшли фінальні ігри обласного чемпіонату з міні-футболу. На жаль ФК «Короп» не зміг здобути медалей. Бакум та Дзюба не змогли приїхати, вони в цей день боролися за Кубок України, Коропу допомагали Ожог та Дяковський.

16:18 26.02.2018

Жіночий волейбол

Після домашніх ігор, наші дівчата відправилися на чергові протистояння в Семенівку. Наставник команди Микола Грицай підсилив склад команди. Дівчата виклались на 100%. В першій грі переграли Новгород-Сіверський, а от із Семенівкою несправились.  Склад нашої команди: Тарасенко, Головач, Іванець, Федосенко, Якименко, Колесник, Милько, Смирнова, Кузьменко, Бардакова.

16:16 26.02.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь