A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Кубок мера

Вчора  розпочалася боротьба за Кубок мера з міні-футболу. Віктор Іванович Журавель – Коропський селищний голова - привітав усіх учасників. Гарний танок підготували діти з танцювального ансамблю «Флайт» Центру дитячої творчості. Після чого розпочалися ігри.

12:23 15.01.2018

Турнір з настільного тенісу серед ветеранів

13.01.2018 р. в с.Лукнів пройшов турнір з настільного тенісу серед ветеранів. Турнір організував староста Лукнівського старостату Володимир Сивець, який багато років бере активну участь у спортивному житті села. Спонсорську допомогу на преміювання призерів змагань надав директор ПСП «Лукново» М.М. Гейко.

12:21 15.01.2018

У фіналі Короп та Покошичі

Визначились ще дві команда фіналістів спільного чемпіонату громади та району з волейболу серед чоловіків, ними стали Короп «Фаворит» та Покошичі. Ігри проходили в КСК «Аполлон». Турнір розпочався з хвилини мовчання в пам'ять загиблого Сергія Харавдіна.

12:19 15.01.2018

Кубок мера

В січні розпочинається головна футбольна подія року для Коропщини - Кубок мера Коропа з міні-футболу. Організатор змагань Олег Сагань зібрав дуже сильні команди: ФК Локомотив (Конотоп), ФК Імпульс (Шостка), ФК Кролевець, ФК Дев’ятка (Ніжин), ФК Короп, ФК Білі Роси (Понорниця), ФК Корюківка, ФК Бахмач.

12:16 10.01.2018

Турнір з настільного тенісу

5 січня в Чернігівському залі спорткомплексу "Хімік" пройшов турнір з настільного тенісу «Різдвяні зустрічі». Участь брали і вихованці Сергія Івановича Іллющенка. Всього було 100 учасників з Чернігова, Коропа, Сосниці, Городні, Ріпок, Сновська, Носівки.

12:13 09.01.2018

Розпочалися волейбольні баталії серед чоловіків

6 січня в КСК «Аполлон» проходили спільні ігри чемпіонату району та Коропської селищної ради з волейболу серед чоловіків. На майданчику можна було грати одному легіонеру. Короп ЗОШ підсилився Артемом Костюченком, Понорниця - Віталієм Ковтуном, Карильське - Сергієм Супруном. Хлопці грають у супер лізі області.

12:11 09.01.2018

«Зустріч випускників»

Сьогодні в залі Коропської школи була напрочуд спортивна та сімейна атмосфера. Проходив вже традиційний турнір з настільного тенісу «Зустріч випускників». Зібралося 22 учасника.

12:08 03.01.2018

Черешеньки - переможці з волейболу серед жінок

В суботу, 30 грудня, пройшли фінальні ігри спільного чемпіонату району та Коропської селищної ради з волейболу серед жінок. Команди було поділено на дві групи, волейболістки першої групи змагалися в Коропській ЗОШ, другої в КСК «Аполлон».

11:41 02.01.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь