Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Турнір з настільного тенісу серед ветеранів

13.01.2018 р. в с.Лукнів пройшов турнір з настільного тенісу серед ветеранів. Турнір організував староста Лукнівського старостату Володимир Сивець, який багато років бере активну участь у спортивному житті села. Спонсорську допомогу на преміювання призерів змагань надав директор ПСП «Лукново» М.М. Гейко.

12:21 15.01.2018

У фіналі Короп та Покошичі

Визначились ще дві команда фіналістів спільного чемпіонату громади та району з волейболу серед чоловіків, ними стали Короп «Фаворит» та Покошичі. Ігри проходили в КСК «Аполлон». Турнір розпочався з хвилини мовчання в пам'ять загиблого Сергія Харавдіна.

12:19 15.01.2018

Кубок мера

В січні розпочинається головна футбольна подія року для Коропщини - Кубок мера Коропа з міні-футболу. Організатор змагань Олег Сагань зібрав дуже сильні команди: ФК Локомотив (Конотоп), ФК Імпульс (Шостка), ФК Кролевець, ФК Дев’ятка (Ніжин), ФК Короп, ФК Білі Роси (Понорниця), ФК Корюківка, ФК Бахмач.

12:16 10.01.2018

Турнір з настільного тенісу

5 січня в Чернігівському залі спорткомплексу "Хімік" пройшов турнір з настільного тенісу «Різдвяні зустрічі». Участь брали і вихованці Сергія Івановича Іллющенка. Всього було 100 учасників з Чернігова, Коропа, Сосниці, Городні, Ріпок, Сновська, Носівки.

12:13 09.01.2018

Розпочалися волейбольні баталії серед чоловіків

6 січня в КСК «Аполлон» проходили спільні ігри чемпіонату району та Коропської селищної ради з волейболу серед чоловіків. На майданчику можна було грати одному легіонеру. Короп ЗОШ підсилився Артемом Костюченком, Понорниця - Віталієм Ковтуном, Карильське - Сергієм Супруном. Хлопці грають у супер лізі області.

12:11 09.01.2018

«Зустріч випускників»

Сьогодні в залі Коропської школи була напрочуд спортивна та сімейна атмосфера. Проходив вже традиційний турнір з настільного тенісу «Зустріч випускників». Зібралося 22 учасника.

12:08 03.01.2018

Черешеньки - переможці з волейболу серед жінок

В суботу, 30 грудня, пройшли фінальні ігри спільного чемпіонату району та Коропської селищної ради з волейболу серед жінок. Команди було поділено на дві групи, волейболістки першої групи змагалися в Коропській ЗОШ, другої в КСК «Аполлон».

11:41 02.01.2018

Кубок Аполлону

На вихідних в Коропі розпочалися ігри Кубку Аполлону з міні-футболу. Організатори змагань – Олег Білан та Олег Сагань.

11:34 18.12.2017

Короп – чемпіон!

15 грудня пройшли фінальні ігри спільного чемпіонату району та Коропської селищної ради з волейболу серед школярів. 

11:32 18.12.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь