A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Відбірковий етап чемпіонату Коропщини з футболу (8х8)

У суботу, 12 травня,  на стадіоні КСК «Аполлон» розпочався чемпіонат Коропщини з футболу «8х8». Першого ігрового дня, група «А»,  на превеликий жаль приїхало тільки дві команди - Лукнів та Короп ЗОШ. В попередні роки за Короп збиралося три-чотири команди, цього року - одна. Топові гравці ФК «Короп» виступали за Лукнів.

11:28 14.05.2018

Зіграли на корюківському полі

Вихідними вихованці Коропської дитячо-юнацької спортивної школи в рамках чемпіонату області з футболу ім. Кравчинського  серед ДЮСШ  грали в гостях із Корюківкою.

11:26 10.05.2018

ВК «КОРОП» - ЧЕМПІОН!

У неділю, 6 травня, в КСК «Аполлон» пройшли фінальні ігри чемпіонату області з волейболу (суперліга). До нас приїхали: «Технолог» Чернігів, «Педуніверситет» Чернігів, ВК «Короп». Першу гру грали ВК «Короп» проти чернігівського «Технолога». Гра була ніби перетягування канату, першу партію виграли чернігівці, другу наші,  в третій перевага знову була на боці «Технолога», але наступні дві партії були за нашими хлопцями. Перемога 3:2.

10:56 07.05.2018

Легка атлетика

 Вчора на стадіоні КСК «Аполлон» пройшла першість Коропщини серед  школярів з легкої атлетики. Перед початком змагань усіх учасників привітав В.М. Куніцин, та вручив грошові подарунки усім командам. Дуже спекотний день підганяв усіх організаторів до швидшого початку стартів.

10:51 03.05.2018

ФУТБОЛ

В неділю,  22 квітня, пройшли ігри чемпіонату області з футболу ім. Кравчинського серед ДЮСШ. До нас приїжджали футболісти з  Борзни. Змагалися у двох вікових групах 2001-2002 р.н. та 2003-2004 р.н.

10:48 24.04.2018

Відбувся шаховий чемпіонат

 Сьогодні в КСК «Аполлон» пройшов чемпіонат Коропщини з шахів. Участь у ньому взяли представники Крисок, Понорниці, Оболоння та Коропа. Чемпіоном гри інтелектуалів став понорничанин Петро Василець.

10:48 21.04.2018

Чемпіонат з силового триборства

В неділю, 15 квітня, в Сумах пройшов відкритий чемпіонат з силового триборства. Підопічні Сергія Ткаченка показали дуже гарні результати. Всього на змаганнях було п’ятеро представників Коропщини і всі вони повернулись додому з нагородами.

10:45 17.04.2018

Турнір пам'яті Петра Чмира

В суботу пройшов ювілейний двадцятий турнів ветеранів з міні-футболу пам`яті Петра Чмира. Позмагатися за нагороди приїхали команди з Рождественського, Риботина, Коропа та Понорниці. Перед початком змагань учасники поклали квіти на могили ветеранам спорту, які пішли з життя, та пом’янули їх хвилиною мовчання. Після цього розпочалися ігри.

10:43 16.04.2018

Короп - непереможні!

У п’ятницю, 13 квітня, в КСК «Аполлон» пройшли фінальні ігри старших школярів з міні-футболу. Короп був непереможний, якщо в фіналі молодших зоставалася якась інтрига, то в старших з перших хвилин стало все зрозуміло. Дуже цікава боротьба була в матчі півфіналу Карильське – Короп. Ця гра достойна фіналу, та карильчани не змогли пройти непереможних хлопців Олександра  Мисника. Верба – школа, в якої немає спортивного залу, зайняла друге місце, пройшовши сильних суперників Понорницю, Карильське, Черешеньки…

10:21 15.04.2018

Короп – чемпіони!

Вчора, 11 квітня, в КСК «Аполлон» пройшли фінальні ігри молодших школярів з міні-футболу.

10:19 12.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь