A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулось засідання Громадської ради

Чергове засідання Громадської ради при Головному управлінні ДПС у Чернігівській області відбулось за участі керівництва податкової служби та більшості членів Громадської ради. Вів засідання голова Громадської ради Дмитро Адаменко.

13:40 19.03.2021

Як просто отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків

У рамках кампанії декларування доходів громадян та е-декларування особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, фізична особа  – платник податків може отримати Відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді, скориставшись Електронним кабінетом (http://cabinet.tax.gov.ua).

15:24 18.03.2021

Набирають чинності нові форми податкової накладної та податкової звітності з податку на додану вартість

Затверджено нові форми податкової звітності з ПДВ та податкової накладної, які містять рядки та графи, призначені для відображення інформації щодо здійснюваних платниками податку операцій з постачання окремих видів сільськогосподарської продукції, що підлягають оподаткуванню ПДВ за ставкою у розмірі 14 відсотків.

14:01 18.03.2021

Податковими аудиторами Чернігівщини протягом січня-лютого 2021 року до бюджету забезпечено близько 5 мільйонів гривень податків

Управлінням податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області в умовах законодавчих обмежень щодо проведення документальних та фактичних перевірок проводились дозволені заходи  контролю обігу підакцизної групи товарів, документальних перевірок з питань декларування ПДВ, припинення (ліквідації) суб’єктів господарювання та на звернення платника податків.

17:04 17.03.2021

У лютому на Чернігівщині надходження акцизного податку склали понад 441 тис гривень

Платниками Чернігівщини за лютий 2021 року до загального фонду держбюджету забезпечено надходження акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів у сумі 441,1 тис грн, що фактично на рівні відповідного періоду минулого року. У розрізі підакцизної продукції зменшились надходження по лікеро-горілчаних виробах, водночас, збільшились надходження податку від виробництва пива. До спеціального фонду держбюджету у лютому надійшло понад 13 тис грн акцизного податку з вироблених в Україні підакцизних товарів (за транспортні засоби).

16:59 17.03.2021

На Чернігівщині більше тисячі громадян задекларували доходи за 2020 рік

Підсумки двох місяців проведення кампанії декларування доходів, одержаних громадянами протягом 2020 року, повідомила начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.

16:00 16.03.2021

Податкова пропонує керівникам територіальних громад Чернігівщини долучитись до анкетування

Співпраця податкової служби в області з місцевими громадами розвивається швидкими темпами. Адже і податкова служба, і керівники громад зацікавлені у вдосконаленні процесу адміністрування податків, від якого залежить стан наповнення бюджетів. 

15:58 16.03.2021

На Чернігівщині активізувалися телефонні шахраї, які діють  від імені працівників органів ДПС

Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Чернігівській області повідомляє, що суб’єктам господарювання Чернігівської області телефонують шахраї.

15:51 16.03.2021

Щодо включення до Реєстру неприбуткових установ та організацій

Державна податкова служба України у зв’язку із численними зверненнями платників податків та з метою забезпечення єдиного підходу щодо включення (повторного включення) контролюючим органом неприбуткової організації до Реєстру неприбуткових установ та організацій у разі зміни місцезнаходження такої неприбуткової організації повідомляє таке.

16:19 15.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь