A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Головне управління ДПС у Чернігівській області: Контрольно-перевірочні заходи з питань дотримання порядку проведення розрахунків при реалізації підакцизної продукції тривають

Сплата акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів є одним з джерел наповнення місцевих бюджетів територіальних громад, що дозволяє останнім забезпечувати утримання інфраструктури та дбати про розвиток території.

14:48 13.09.2021

Платники податків Чернігівщини у серпні поточного року сплатили майже 1,3 мільярда гривень до бюджетів усіх рівнів

У серпні 2021 року до бюджетів усіх рівнів платниками податків Чернігівщини сплачено майже 1,3 млрд грн податків та зборів, що на 14,5 відс. або на 161 млн грн більше, ніж у серпні 2020 року, - інформує представників ЗМІ та інтернет-видань начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.

10:43 09.09.2021

За 8 місяців поточного року до бюджетів територіальних громад Чернігівщини надійшло близько 700 мільйонів гривень податку на майно

Протягом січня-серпня 2021 року до бюджетів територіальних громад Чернігівщини надійшло майже 700 млн гривень податку на майно, що становить 15 відс. у загальній сумі сплачених до місцевих бюджетів податків. У порівнянні до відповідного періоду минулого року спостерігається зростання надходжень на 13,6 відс. або на 83,3 млн гривень, - інформує представників ЗМІ та інтернет-видань начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.

16:48 06.09.2021

До відома платників єдиного податку четвертої групи

Головне управління ДПС у Чернігівській області доводить до відома платників єдиного податку четвертої групи, що платники єдиного податку четвертої групи сплачують єдиний податок щоквартально протягом 30 календарних днів, що настають за останнім календарним днем податкового (звітного) кварталу, у таких розмірах:

15:03 31.08.2021

Податкові аудитори виявили факт незаконної торгівлі та порушення трудових відносин

Відділом фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівській області постійно здійснюється контроль за  реалізацією підакцизних товарів.

14:16 27.08.2021

Інформація з податкових питань на Податковій карті України - онлайн

Державна податкова служба України продовжує вдосконалювати сервіси для платників. За сприяння Апарату Ради національної безпеки і оборони України впроваджує Інтерактивну податкову карту України.

11:05 26.08.2021

Чотири мільярди гривень податків отримали місцеві бюджети Чернігівщини за січень-липень 2021 року

До місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області протягом січня-липня 2021 року надійшло 4 млрд грн від сплати податків і зборів, - повідомила начальник Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк.

11:02 26.08.2021

Податковою знижкою вже скористалися понад 3,5 тисячі мешканців Чернігівщини

Станом на початок серпня податкові декларації про майновий стан і доходи за 2020 рік у зв’язку з використанням права на податкову знижку подали понад 3,5 тисячі жителів Чернігівської області. До повернення  з бюджету декларанти визначили 9,9 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

11:01 26.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь