A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Щодо переваг використання єдиного рахунку для сплати податків і зборів

Головне управління ДПС у Чернігівській області звертає увагу платників податків і зборів на те, що з 01.01.2021 Державною податковою службою України запроваджено функціонування єдиного рахунку для сплати податків і зборів, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

10:31 13.10.2021

Щодо сплати платежів за землекористування за відсутності правовстановлюючих документів на земельну ділянку

Доводимо до відома землевласників та землекористувачів, що фактичні користувачі земельних ділянок зобов'язані оформити документи на право користування такими ділянками у порядку і строки відповідно до чинного законодавства.

10:30 13.10.2021

Шахраї видурюють кошти у підприємців

На Чернігівщині телефонні шахраї продовжують вигадувати схеми для обману підприємців.  Отримана інформація, що цього разу невідомі особи представляються начальником Городнянської ДПІ Головного управління ДПС у Чернігівській області. Дзвінки надходять з номеру 0666423860. Кошти просять на вирішення питання з нібито податковою перевіркою та на інші вигадані ними потреби.

17:13 07.10.2021

Платниками Чернігівщини протягом вересня сплачено понад 1 мільярд гривень податків та зборів та 530 мільйонів  гривень єдиного внеску

У вересні 2021 року платниками Чернігівщини до бюджетів усіх рівнів сплачено понад 1 млрд грн податків та зборів. Надходження збільшились майже на 16 відсотків у порівнянні до вересня минулого року. Про це повідомила начальниця Головного управління ДПС у Чернігівській області Людмила Слотюк представникам регіональних засобів масової інформації.

17:12 07.10.2021

До порушників торгівлі підакцизними товарами застосовано штрафних санкцій  на понад 2 мільйони гривень

У відділі фактичних перевірок управління податкового аудиту Головного управління ДПС у Чернігівської області повідомили, що протягом 8 місяців 2021 року проведено 464 фактичні перевірки торгових об’єктів, через які здійснюється торгівля підакцизними товарами (алкогольними напоями та тютюновими виробами).

15:07 30.09.2021

На Чернігівщині з початку року 4771 платник відкрив власну справу

З початку року на території Чернігівської області власну справу зареєстрували 4771 платник, зокрема 590 юридичних осіб та 4181 фізична особа-підприємець. Як повідомляє заступник начальника Головного управління ДПС у Чернігівській області Руслан Погрібний, цього року кількість тих, хто започаткував бізнес у регіоні, зросла порівняно з відповідним періодом минулого року на 14 відс. (або на 589 суб’єктів господарювання).  Лише у серпні поточного року  господарську та підприємницьку діяльність оформили 46 суб'єктів господарювання.

11:57 23.09.2021

20-ОПП: коли і для чого подавати

Приміщення, земля або машина є об’єктами оподаткування, про які потрібно повідомляти контролюючі органи незалежно  від того чи вони є власністю підприємства, чи використовуються на умовах оренди. Звітуючи про ці об’єкти, платники податків мають  подавати форму 20-ОПП «Повідомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язані з оподаткуванням або через які провадиться діяльність».

11:54 23.09.2021

Викрито організовану групу фізичних осіб, які приховували підприємницьку діяльність та ухилились від сплати понад 11 мільйонів гривень податків

За інформацією Служби безпеки України в Чернігівській області та матеріалами Державної служби фінансового моніторингу України викрито діяльність групи фізичних осіб, які отримували значні суми грошових коштів на свої рахунки в банках.

16:35 21.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь