A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Два проекти на участь у програмі «Громадський бюджет 2019» уже подано. Ще кілька – на стадії доопрацювання

Дата: 28.03.2019 15:41
Кількість переглядів: 805

  Фото без описуДва тижні тому, 15 березня, стартував процес подання проектів на втілення за програмою «Громадський бюджет». Нагадаємо, в Коропській ОТГ запропонували всім охочим місцевим жителям, яким виповнилося 14 років, подати корисні для мешканців громади проекти, які можна втілити за ці кошти. На це в місцевому бюджеті передбачили 100 тисяч гривень.

   Тож як стартував процес? Скільки подано проектів? Якого вони спрямування? – з цими запитаннями звернулися до начальника відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Валентини Корольової.

  − На сьогодні вже подано два проекти, − повідомила Валентина Олександрівна. − Один із них – від жителів Будища, називається «Хочеш бути щасливим – повернись до початку». Стосується він розвитку «зеленого туризму». Інший проект під назвою «Збережемо минуле заради майбутнього» подала директор Коропського регіонального історико-археологічного музею.

   Як стало відомо, кілька проектів повернули авторам на доопрацювання.

   Прийматимуть проекти до кінця квітня, тож у вас ще є понад місяць, щоб долучитися до громадського бюджетування Коропської ОТГ.

   Всю інформацію про те, як правильно сформувати проектну заявку, яким критеріям мають відповідати проекти, як відбуватиметься голосування й обрання проектів-переможців, ви можете знайти за посиланням https://koropska-gromada.gov.ua/news/1550480713/

 Маєте питання? Звертайтеся до відділу економіки, муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту – його працівники нададуть усі необхідні консультації. Відділ знаходиться в приміщенні Коропської селищної ради за адресою смт Короп, вулиця Горького, 9, 2-й поверх, кабінет № 23, телефон 2-17-98, e-mail kpotg-ekonomika@ukr.net.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Анонім
2019-03-31 07:53:16

Вже декілька років читаємо одну лише писанину. А де реальні дієві проекти? Де залучені інвестиційні кошти, хоч одне організоване робоче місце? - жодної гривні, жодних реальних дій - одна показова нісенітниця, а кошти на заробітні плати (немалі доречі!) йдуть з наших податків

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь