A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

І по рідному провулку стало просторіше та охайніше

Дата: 22.03.2019 14:37
Кількість переглядів: 909

  Фото без опису Тільки-но завесніло – і дбайливі господарі вже прийнялися впорядковувати свої обійстя. Приємно, що наші люди переймаються чистотою і порядком не лише на там, де обмежено своїм парканом.  Щороку знаходяться люди, які залюбки виходять впорядковувати ліс, берег озера чи річки, вулицю, таким чином роблячи безцінний внесок у збереження благоустрою рідної території, допомагаючи комунальникам. Такий жест, що заслуговує уваги, поваги й схвального розголосу, зробили минулої суботи жителі провулку Кибальчича в Коропі – дружно присвятили півдня ударній праці, і розчистили дорогу від гілок та захаращення.

   Із ініціативою такого «суботника» виступив Валерій Лаврик. Він – ветеран пожежної служби, а тому знає, як важливо, щоб екстрені служби (рятувальники чи «швидка» медична допомога») мали змогу вчасно добратися до місця імовірної біди, від якої, на жаль, не застрахований ніхто. Ще б трохи - і на цьому провулку гілки кущів та дерев уже б становили перешкоду проїзду великому транспорту, снігоочисній техніці.  

   Ще до проведення заходу із благоустрою його організатор Валерій Олександрович звернувся до заступника селищного голови з питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Юрія Шкурка, і він посприяв, аби до роботи долучилася техніка  КП «Благоустрій». На тракторі підприємства, куди вантажили спиляне гілля, до речі, працював житель цієї ж вулиці Ігор Карпець.

   На заклик поборотися із деревами та кущами охоче відгукнулися «старійшина» кутка Олександр Дмитрик,  Олександр Мисник із сином Олександром, Сергій Шостак і Сергій Кулик.

   Пиляли й вирубували приблизно із 8 до 12 години дня. Ось це та вулиця, де тиждень тому «кипіла» робота. На жаль, фото «до» не маємо, але, повірте, картина тут була зовсім не та, що зараз.

Фото без опису

Фото без опису

  Самі ж активісти не вважають пророблену справу чимось надзвичайним – бо ж трудилися для спільного блага, для спільного комфорту й безпеки.

  Дякуємо працьовитим чоловікам за небайдужість і за працю у вихідний, за вчинок, який все ж заслуговує, аби про нього дізналися люди. Він  надихає на добрі справи заради рідного краю.

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь