Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Засідання виконкому: бюджетні зміни, соціальний захист, заяви громадян

Дата: 25.03.2019 21:50
Кількість переглядів: 652

  Фото без описуЗгідно плану роботи Коропської селищної ради, сьогодні, 25 березня, відбулося засідання її виконавчого комітету.

  Проект рішення, в якому йшлося про внесення змін до показників селищного бюджету, на виконкомі представила начальник фінансового відділу селищної ради Наталія Басанець. За які бюджетні зміни проголосували члени виконавчого комітету? Доходи загального фонду збільшили на суму 390 тисяч гривень. Зокрема коштом субвенції місцевого бюджету за рахунок залишку коштів освітньої субвенції – 350 тисяч, та за рахунок іншої субвенції на суму 40 тисяч гривень. Відповідно збільшили призначення головним розпорядникам селищного бюджету. Відділу освіти селищної ради – на 350 тисяч. Це видатки розвитку для забезпечення належних санітарно-гігієнічних умов у школах, а простіше – на облаштування внутрішніх туалетів. Відділу соціального захисту населення Коропської селищної ради – 30 тисяч за рахунок субвенції на виконання повноважень депутата обласної ради Миколи Мисника, та 10 тисяч за рахунок цього джерела на відділ культури та туризму.

 

Фото без опису

Фото без опису

  Виникла необхідність також погодити зміни до програми по соціальному захисту та підтримці громадян Коропської селищної ради на поточний рік, про що інформувала начальник профільного відділу Лариса Ларченко. У цій програмі прописали 30 тисяч, які надійшли з обласного бюджету на виконання повноважень депутата облради.

Фото без опису

  Виконком надав територіальному центру соціального обслуговування дозвіл на влаштування та безкоштовне перебування у відділенні стаціонарного догляду жительки Поліського, яка проживає сама та не може забезпечити собі догляду.

  Розглянули й звернення директора Червоненського психоневрологічного інтернату щодо призначення опікуна над недієздатними підопічними.

  Члени виконкому підтримали оголошення про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг із вивезення побутових відходів. Як інформував заступник селищного голови із питань житлово-комунального господарства, будівництва, архітектури та містобудування Юрій Шкурко, такий конкурс буде проведено в червні цього року. Під час сьогоднішнього засідання затвердили склад конкурсної комісії та умови проведення конкурсу.

Фото без опису

   Були внесені зміни до складу громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті. Також розглянули питання про передачу в приватну власність житлового приміщення.

Фото без опису

  На квартирний облік взяли дитину, позбавлену батьківського піклування та родину учасника бойових дій.

   Ще одну сім’ю поставили на облік як таку, що перебуває у складних життєвих обставинах.

Фото без опису

  Члени виконкому розглянули кілька заяв громадян щодо уточнення поштових адрес, затвердили висновки про вартість майна, та орієнтовний план роботи виконавчого комітету на другий квартал поточного року.

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь