A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

Рука допомоги повертається

Рука допомоги повертається

З 1 січня наступного року в Україні починає діяти державна програма, яка перетворюватиме малозабезпечених і довготривалих безробітних на підприємців. Механізми цієї програми були успішно апробовані в пілотному проекті «Рука допомоги», який був реалізований Міністерством соціальної політики України за підтримки Світового банку в межах проекту «Модернізація системи соціальної підтримки населення України» у 2016-2019 роках. Тоді понад 230 довготривалих безробітних у трьох областях отримали безвідсоткову поворотну допомогу від держави на початок власної справи. Більше 90% з них успішно працюють і сьогодні.

09:21 02.06.2021

Із розвагами, іграми, конкурсами та подарунками – у Коропі відсвяткували День захисту дітей

Із розвагами, іграми, конкурсами та подарунками – у Коропі відсвяткували День захисту дітей

Центральна площа нашого містечка сьогодні розквітла усмішками, радістю, дитячим сміхом. А на асфальті з’явилися десятки яскравих малюнків... Так відзначили Міжнародний день захисту дітей і зустріли початок літа. Святкувати у дружньому колі на площу завітали діти і батьки.

16:51 01.06.2021

Наскільки сильно ви любите своїх дітей?

Наскільки сильно ви любите своїх дітей?

Діти – наша найкраща радість. І ми, батьки, любимо їх кожен по своєму. У переддень свята Дня захисту дітей працівники відділу – служби у справах дітей селищної ради вирішили звернутися до своїх колег, яких щодня бачать у коридорах і кабінетах, із  одним ліричним запитанням: наскільки сильно ви любите своїх дітей? А Володимир Лучко створив міні-фільм із щирими та зворушливими зізнаннями…

13:13 01.06.2021

Результати опитування громадян щодо якості послуг

Результати опитування громадян щодо якості послуг

Шановні жителі громади! У рамках реалізації компоненту «SDIP» програми USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) Коропською ТГ було організовано та проведено опитування громадян щодо якості послуг з метою визначення пріоритетної послуги. Опитування проводилося з 26 квітня по 25 травня 2021 року за допомогою електронної системи опитувань DOBRE.Pytannya.

19:36 31.05.2021

Потреби молоді Коропської громади: результати опитування

Потреби молоді Коропської громади: результати опитування

У квітні-травні у нашій громаді пройшло опитування молоді віком 14-35 років для визначення її потреб. Це опитування провела ініціативна молодь громади, яка бере участь у навчальній програмі «Молодіжний працівник в ТГ» у рамках Програми «DOBRE» за міжнародної підтримки ПРООН у співпраці з Міністерством молоді та спорту та Державного інституту сімейної  та молодіжної політики. Наводимо результати цього опитування.

12:42 31.05.2021

Обережно: ботулізм!

Обережно: ботулізм!

Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області вкотре нагадує! Ботулізм – це гостра токсикоінфекція. Збудники ботулізму досить поширені у природі та виявляються в кишечнику домашніх і диких тварин, водоплавних птахів, риб. Практично всі харчові продукти, забруднені ґрунтом або вмістом кишечника тварин, птахів, риб, можуть містити спори або вегетативні форми збудників ботулізму. Присутність ботулотоксину в харчових продуктах не можна виявити візуально.

16:49 30.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь