Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Володимир Саєнко: Фонд соцстрахування збільшив охоплення українців реабілітацією на 17%

З початку року Фонд соціального страхування України за реформованим  механізмом забезпечив реабілітаційним лікуванням у санаторно-курортних закладах уже 6 850 застрахованих осіб, повідомив голова правління ФССУ Володимир Саєнко.

11:36 19.04.2018

Потерпілих на виробництві забезпечують ліками безоплатно

Фонд соціального страхування України реалізував програму фінансування лікарських засобів і виробів медичного призначення, що необхідні потерпілим на виробництві, в обсязі 100% потреби. Про це повідомив директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Євген Баженков.

11:33 17.04.2018

Євген Баженков: Фонд соцстрахування збільшив розмір виплат потерпілим на виробництві на 40,6%

Три етапи перерахунків щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їхніх сімей, що здійснив Фонд соціального страхування України цього року, мають на меті відновити соціальну справедливість у розмірах щомісячних страхових виплат для осіб, які отримали інвалідність у різні роки, та підвищити соціальну захищеність загалом. На такі цілі Фонд спрямував 2,1 млрд гривень, наголошує директор виконавчої дирекції ФССУ Євген Баженков.

11:31 16.04.2018

Володимир Саєнко: потерпілі на виробництві мають право на безоплатне лікування – його оплачує Фонд соцстраху

Фонд соціального страхування України 100-відсотково фінансує послуги з медичної допомоги для кожного потерпілого на виробництві, зокрема здійснення оперативних втручань, проведення діагностики, забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення. Про це повідомив голова правління Фонду соцстрахування Володимир Саєнко.

11:27 16.04.2018

Особи, що працюють за цивільно-правовим договором, отримали право на матеріальне забезпечення від Фонду

Особи, що працюють на умовах цивільно-правового договору, мають бути в обов’язковому порядку застраховані у Фонді соціального страхування України на випадок тимчасової втрати працездатності. Це дає працівникам право на отримання матеріального забезпечення та соціальних послуг.

11:23 04.04.2018

Євген Баженков: Впроваджуємо інноваційні зміни в системі соціального страхування

Фонд соціального страхування України демонструє нові підходи і принципи у своїй роботі, які відрізняються персональним адресним підходом до потреб людини та відповідають вимогам часу. Про це заявив директор виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков.

11:21 04.04.2018

Фонд спростив порядок підтвердження непрацездатності вимушених переселенців

Фонд соціального страхування України змінив порядок надання матеріального забезпечення внутрішньо переміщеним особам з тимчасово окупованої території або з районів проведення АТО.

08:47 04.04.2018

Фонд соціального страхування виплатив 900 млн гривень допомоги по вагітності та пологах

У першому кварталі 2018 року Фонд соціального страхування України профінансував надання допомоги по вагітності та пологах для майже 48 тис. застрахованих осіб. За оперативними даними загальна сума нарахованих виплат склала більше 900 млн гривень.

17:04 03.04.2018

Протезними виробами та засобами пересування забезпечено більше 5000 потерпілих

Упродовж 2017 року технічними та іншими засобами реабілітації (зокрема, протезно-ортопедичними виробами) було забезпечено 4 817 потерпілих на виробництві, колясками для пересування – 263 потерпілих, зубопротезуванням, очним протезуванням, окулярами, контактними лінзами та слуховими апаратами – 256 потерпілих. Придбання засобів реабілітації здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

17:02 02.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь