Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

ЩОБ УБЕРЕГТИСЯ ВІД ТРАВМ ПІД ЧАС ОЖЕЛЕДИЦІ, ДОТРИМУЙТЕСЬ ПЕВНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ

Щоб уберегтися від травм під час ожеледиці, дотримуйтесь певних рекомендацій:  • обирайте взуття на підошві з мікропористої чи іншої м’якої основи без підборів; • натріть наждаковим папером підошву перед виходом; • не тримайте руки в кишенях - це збільшує можливість падіння, а також важких травм, особливо переломів та струсів мозку;

15:22 18.01.2018

Фонд соціального страхування роз'яснює

Діє новий порядок направлення застрахованих осіб на лікування в реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів за кошти Фонду соціального страхування України.                               

15:20 11.01.2018

Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування нагадує про подачу звітності по коштах Фонду

Бахмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області нагадує, що з 2 січня 2018 року триває подача звітності страхувальниками по коштах Фонду за 12 місяців 2017 року.

15:18 03.01.2018

Фонд соціального страхування роз'яснює: "Безпека праці в зимовий період"

Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в зимовий період. Холодна погода вносить свої корективи в експлуатацію протипожежних систем та обладнання, використання опалювальних приладів створює додаткову небезпеку виникнення пожежі.

14:53 13.12.2017

ОБЕРЕЖНО – ОЖЕЛЕДИЦЯ!

Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що абсолютна більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь під час пересування людей. Наслідком такого травмування є тривала втрата працездатності та інвалідність.

14:48 29.11.2017

Обласне відділення Фонду соціального захисту інвалідів про фінансування заходів щодо соціальної, трудової та професійної реабілітації осіб з інвалідністю

Фонд соціального захисту інвалідів відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2017 рік» є відповідальним виконавцем бюджетної програми КПКВК 2507030 «Заходи із соціальної, трудової та професійної реабілітації інвалідів», який фінансується із загального та спеціального фонду Державного бюджету.

14:38 28.11.2017

Фонд соціального страхування інформує

Новий Порядок направлення застрахованих осіб на лікування у реабілітаційні відділення санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм  за  рахунок коштів Фонду соціального страхування України

14:43 27.11.2017

Соціальний захист гарантуємо

Своє професійне свято – День працівника соціальної сфери, працівники Бахмацького відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області зустрічають вагомими здобутками.

14:26 03.11.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь