Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Види матеріального забезпечення, які українцям надає Фонд соціального страхування

  Фонд соціального страхування України здійснює безперебійне матеріальне забезпечення застрахованих осіб, яке включає в себе допомогу по тимчасовій непрацездатності (фінансування за лікарняними листками), допомогу по вагітності та пологах, а також допомогу на поховання. Усі виплати здійснюються ФССУ своєчасно та в повному обсязі.

12:16 21.05.2018

40% профзахворювань складають хвороби органів дихання

У структурі діагнозів професійних захворювань серед українських працівників хвороби органів дихання складають 40,4% (262 випадки). Загалом за підсумками першого кварталу 2018 року Фондом соціального страхування України зареєстровано 649 випадків захворювань, що були набуті в результаті професійної діяльності.

12:13 14.05.2018

Ефективність реабілітації складних патологій за кошти Фонду становить 83%

У 2017 році за кошти Фонду соціального страхування України реабілітаційне лікування отримали понад 25 000 застрахованих осіб і членів їх сімей, серед яких більше 19 000 мали складну патологію з тривалим лікуванням – завдяки отриманій реабілітації 83% з них відновили здоров’я та приступили до роботи одразу після повернення з санаторію.

12:12 11.05.2018

Види допомог, на які мають право українці у разі нещасного випадку на роботі

Фонд соціального страхування України здійснює страхування громадян на випадок тимчасової або стійкої втрати працездатності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, а також смерті потерпілого. Відповідно, в кожному з таких випадків передбачено страхові виплати безпосередньо потерпілим або членам їхніх сімей.

11:58 10.05.2018

Володимир Саєнко: Фонд фінансує реабілітацію на ранніх стадіях для потерпілих на виробництві

Профілактика виробничого травматизму і безпека праці є сьогодні одним з пріоритетних завдань, однак у разі нещасного випадку при виконанні службових обов’язків або профзахворювання кожен офіційно працевлаштований отримає гарантовану допомогу від Фонду соціального страхування України. На цьому наголосив голова правління ФССУ Володимир Саєнко.

11:56 03.05.2018

66% нещасних випадків стаються на виробництві через причини, усунення яких не потребує коштів

Майже 66% усіх нещасних випадків на виробництві стаються в Україні через організаційні причини, усунення яких не потребує матеріальних затрат. Серед працівників у віці від 14 до 30 років цей показник ще вищий і сягає 70,7%. Про це повідомив директор виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Євген Баженков.

11:53 03.05.2018

28 квітня –Всесвітній день охорони праці

Щороку відзначається Всесвітній день охорони праці, девіз якого у 2018 році – «Захищене і здорове покоління». Цього року девіз Всесвітнього дня охорони праці збігається  із завданнями та метою Всесвітнього дня боротьби із дитячою працею, який відзначається 12 червня.

11:50 25.04.2018

У першому кварталі на виплату матеріального забезпечення Фонд соцстрахування направив майже 3 млрд гривень

Фонд соціального страхування України за перші три місяці 2018 року на виплату матеріального забезпечення у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності спрямував майже 3 млрд гривень. Про це повідомив директор виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков.

11:47 24.04.2018

ФОНД СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ОПРИЛЮДНИВ ОПЕРАТИВНІ ДАНІ ЩОДО СВОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ В I КВАРТАЛІ

Виконавчою дирекцією Фонду соціального страхування України впроваджено принципи прозорості роботи, забезпечено вчасне надання всіх видів матеріального забезпечення від ФССУ, підвищено розмір страхових виплат, завершено реформування системи надання соціальних послуг і розпочато впровадження ряду інноваційних змін загальнообов’язкового державного соціального страхування. Про це повідомив директор виконавчої дирекції Фонду Євген Баженков.

11:41 24.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь