Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Порядок отримання матеріального забезпечення, яке надає Фонд соціального страхування

    Фонд соціального страхування України здійснює матеріальне забезпечення застрахованих осіб, яке включає в себе допомогу по тимчасовій непрацездатності (фінансування за лікарняними листками), допомогу по вагітності та пологах, а також допомогу на поховання.

08:49 06.06.2018

Страхові експерти Фонду соцстрахування виявили 15 тис. порушень законодавства про охорону праці

   У першому кварталі 2018 року страховими експертами з охорони праці Фонду соціального страхування України було здійснено перевірки 2 171 підприємства щодо стану профілактичної роботи зі створення здорових та безпечних умов праці.

08:45 05.06.2018

Фонд соцстрахування фінансує догляд за потерпілими на виробництві

  За рахунок коштів Фонду соціального страхування України (ФССУ), окрім надання щомісячних страхових виплат потерпілим на виробництві та членам їх сімей, здійснюється фінансування повного спектру медичних і соціальних послуг, у тому числі лікування в разі нещасного випадку або профзахворювання.

08:40 05.06.2018

Розпочалися відбірні регіональні змагання VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

   В Україні стартував перший етап VI Всеукраїнської спартакіади «Сила духу». Протягом червня-серпня в усіх регіонах держави пройдуть відбірні змагання спартакіади. За їх результатами будуть сформовані команди, що представлятимуть області та столицю держави на завершальному етапі, який цьогоріч відбудеться в місті Ужгороді з 12 до 14 вересня на базі спортивного комплексу «Юність».

08:35 05.06.2018

Фонд планує впровадити електронні заяви-розрахунки для виплат за листками непрацездатності

  Пропонується затвердити нову форму заяви-розрахунку та створюються умови щодо мінімізації помилок при проведенні нарахувань.    Виконавча дирекція Фонду соціального страхування України ініціювала затвердження нового порядку фінансування страхувальників (роботодавців) для надання матеріального забезпечення застрахованим особам. Зокрема, зазначений порядок врегулює механізм та умови фінансування виплат за листками непрацездатності та окремих страхових виплат. Відповідний проект постанови буде винесено на розгляд правління ФССУ.

08:32 30.05.2018

За 10 місяців роботи Фонд соцстрахування провів реформу і забезпечив безперебійні виплати

  Менше 10 місяців тому в Україні повноцінно запрацювала нова структура – Фонд соціального страхування України (ФССУ). Новостворений цільовий фонд об’єднав фонди соцстрахування з тимчасової втрати працездатності та від нещасних випадків на виробництві і здійснює всі функції за загальнообов’язковим державним соціальним страхування з 01.08.2017.

12:45 29.05.2018

До уваги роботодавців

  Закон України від 23.09.1999 № 1105- XIV «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» в частині 3 статті 30 визначає, що рішення про призначення матеріального забезпечення та надання соціальних послуг приймається комісією (уповноваженим) із соціального страхування, що створюється (обирається) на підприємстві, в установі, організації, до складу якої входять представники адміністрації підприємства, установи, організації та застрахованих осіб (виборних органів первинної профспілкової організації (профспілкового представника) або інших органів, які представляють інтереси застрахованих осіб).

12:41 29.05.2018

Фонд профінансував медико-психологічну реабілітацію 49 воїнів АТО та членів їх сімей

    За рахунок коштів Фонду соціального страхування України медико-психологічну реабілітацію разом із членами сімей з початку року пройшли 49 застрахованих осіб, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції.

12:37 22.05.2018

Фонд соціального страхування виплатив допомогу по вагітності та пологах більше 66 тисячам працюючих жінок

   За оперативними даними, з початку року Фонд соціального страхування України направив 1,4 млрд гривень на фінансування допомоги по вагітності та пологах для 66 290  працюючих жінок.

12:35 22.05.2018

Механізм отримання реабілітації за кошти Фонду – послугою скористались вже 10 500 осіб

  З початку 2018 року Фонд соціального страхування України за реформованим механізмом забезпечив реабілітаційним лікуванням в санаторно-курортних закладах більше 10 500 застрахованих осіб.

12:18 21.05.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь