Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Лікування і реабілітацію у І півріччі пройшли 6 338 осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва

Упродовж І півріччя 2018 року у закладах охорони здоров’я було проліковано та забезпечено медичною реабілітацією 6 338 потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання.  Застраховані особи отримують зазначені послуги безоплатно, повністю за рахунок коштів Фонду соціального страхування України.

09:58 13.07.2018

Потреба в забезпеченні ліками потерпілих на виробництві покривається 100%

Забезпечення лікарськими засобами та виробами медичного призначення потерпілих на виробництві здійснюється за рахунок коштів Фонду соціального страхування України в обсязі 100% потреби. За оперативними даними першого півріччя 2018 року програмою охоплено 14 816 осіб.

09:56 12.07.2018

Фонд соціального страхування профінансував допомогу на поховання 5 599 осіб

За оперативними даними Фондом соціального страхування України упродовж першого півріччя 2018 року було направлено майже 23 млн грн для здійснення виплат допомоги на поховання 5 599 застрахованих осіб.

09:51 11.07.2018

Фондом зафіксовано 1979 нещасних випадків на виробництві: порядок дій роботодавця

    Робочими органами виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України упродовж п’яти місяців 2018 року зафіксовано 1979 нещасних випадків, пов’язаних з виробництвом. З них 140 – смертельні.

09:31 02.07.2018

Санаторно-курортне лікування за кошти Фонду пройшли більше 3 тисяч осіб із інвалідністю

    Із початку  року за рахунок коштів Фонду соціального страхування України адресним санаторно-курортним лікуванням було забезпечено понад 3 тис. осіб з інвалідністю внаслідок трудового каліцтва. Відповідно до нового механізму, зазначені особи мають право вільного вибору закладу для проходження лікування, що збільшило доступність та охоплення соціальною послугою порівняно із тим же періодом минулого року.

09:28 22.06.2018

Фактори негативного впливу на працюючих при високих температурах

     Порушення водно-сольового обміну у працюючих на виробництві при високій температурі навколишнього середовища може обумовити захворювання нирок, шлунково-кишкові розлади, порушення діяльності вищої нервової системи.

09:26 22.06.2018

Проведено обласний етап Всеукраїнської спартакіади серед потерпілих на виробництві «Сила духу» в Чернігівській області

     З  метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільство, залучення громадськості до проблем потерпілих на виробництві шостий рік поспіль Фонд соціального страхування України проводить спартакіаду «Сила духу». 14 червня  в  Чернігів відбулися відбірні змагання.

09:24 21.06.2018

20,8% працюючих проходять медичну реабілітацію після інфаркту міокарда та операцій на серці

     З початку року за рахунок коштів Фонду соціального страхування України на відновне лікування у реабілітаційних відділеннях санаторно-курортних закладів було направлено понад 15 тис. застрахованих осіб. З них лікування за профілем кардіореабілітація (гострий інфаркт міокарда, операції на серці) отримали 20,8%.

09:19 19.06.2018

Підстави для призначення потерпілому одноразової допомоги та щомісячної страхової виплати

Фонд соціального страхування України здійснює страхування громадян на випадок тимчасової або стійкої втрати працездатності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання. Право на отримання потерпілим одноразової допомоги та щомісячної страхової виплати настає з дня встановлення МСЕК стійкої втрати професійної працездатності.

08:55 15.06.2018

Розрахунок допомоги з тимчасової непрацездатності після переведення працівника з іншого підприємства

      У разі переведення працівника на роботу на інше підприємство грошова компенсація за невикористані ним дні щорічних відпусток за його бажанням має бути перерахована на рахунок підприємства, куди перейшов працівник. При цьому нарахування та сплату ЄСВ здійснює підприємство, з якого працівник звільняється за переведенням, та відповідно відображає ці суми у звіті про ЄСВ.

08:53 12.06.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь