Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

СПОРТ

Спортивний анонс

  У жовтні пройде чемпіонат Коропа з футзалу серед трудових колективів

10:19 28.09.2020

В Коропі пройшов чемпіонат із пляжного волейболу

   22 серпня на стадіоні культурно-спортивного комплексу «Аполлон» пройшов Відкритий чемпіонат Коропщини з пляжного волейболу. Участь у змаганнях взяли коропські команди «MV-team», ВК «Галантерея», ВК«Універсам», «Смерч», «Легенди», «Аполлон», та ВК «Новгород-Сіверський», «Сіверяни» (Новгород-Сіверський).

23:41 23.08.2020

ФК «Короп» - переможець Відкритого Кубку «Аполлона» з міні-футболу

   Сьогодні, 16 серпня, на майданчику зі штучним покриттям Коропської школи пройшли ігри Відкритого Кубку «Аполлона» з міні-футболу. Найкращими стали гравці ФК «Короп», які підтвердили статут найдосвідченішої команди турніру. «Срібло» турніру здобула молода, але дуже перспективна команда ФК «Галантерея», яку очолив Артем Козачок. «Бронзові» медалі отримали гравці коропської команди «Карасі».

23:02 16.08.2020

Вперше змагались воркаутери Коропщини

   Перший відкритий турнір Коропщини «KOROP Open Workout Tournament 2020» пройшов у Коропі минулої суботи. Змагання на турніках у парку імені Миколи Кибальчича провела ініціативна група молоді Коропщини та активісти руху Street Workout за підтримки спонсорів  та сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді селищної ради. А ідея цих змагання належить знаному спортсмену Олександру Вандоляку, для якого воркаут, як каже він сам – це «хобі, хвороба і наркотик».

18:19 11.08.2020

Чемпіонат області з футболу

  Футбольна команда Коропа продовжує змагатися у чемпіонаті Чернігівської області з футболу. У суботу, 1 серпня, на стадіоні культурно-спортивного комплексу «Аполлон» відбулась зустріч зі спортивним клубом «Мена». Господарі здобули перемогу з рахунком 2:1.

09:20 03.08.2020

До уваги любителів спорту – інформація про змагання, що пройдуть у Коропі

Серпень-вересень: Чемпіонат Коропа з тенісу. Змагання проходитимуть по коловій системі. Понеділок, середа, п’ятниця – 18-30. Просимо охочих взяти участь телефонувати за номером (Viber)  0971536933. Заявки приймаються до 10 серпня.

12:52 27.07.2020

Обласний чемпіонат із футболу

   Минулої суботи, 18 липня, на стадіоні культурно-спортивного комплексу «Аполлон» ФК «Короп» зустрівся із корюківською командою «Фаворит» у протистоянні четвертого туру першого кола Чемпіонату області з футболу серед чоловічих команд.

10:04 20.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь