Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Чернігівська митниця ДФС повідомляє про місця митного оформлення транспортних засобів особистого користування

  Згідно частини 2 пункту 3 Тимчасового порядку виконання митних формальностей під час здійснення митного контролю транспортних засобів для вільного обігу на митній території України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12 грудня 2018 № 1077, структурні підрозділи уповноважені на здійснення митного оформлення транспортних засобів визначаються керівником митниці.

07:59 26.12.2018

Розвиток територіальних громад напряму залежить від формування бюджетів

  На Чернігівщині триває активний процес створення об’єднаних територіальних громад, для ефективної діяльності та розвитку яких необхідні кошти. Отже, питання повноти оподаткування та залучення нових ресурсів надзвичайно важливе для органів місцевого самоврядування.

16:39 21.12.2018

Про особливості оподаткування новорічних подарунків

  Головне управління ДФС у Чернігівській області повідомляє, що оподаткування вартості святкових подарунків та квитків на новорічно-різдвяні заходи, отриманих від органів державної влади, місцевого самоврядування, громадських організацій та інших юридичних осіб визначено п.165.1.39 ст.165 Податкового кодексу України.

16:07 19.12.2018

Місцеві бюджети Чернігівщини у січні-листопаді 2018 року поповнились на 4,5 млрд гривень

  У Головному управлінні ДФС в області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області у січні-листопаді 2018 року сплачено майже 4,5 млрд грн податків і зборів.

16:06 19.12.2018

Як звітувати новоствореним підприємцям?

  Якщо ви недавно відкрили власну справу, зареєстрували підприємницьку діяльність, то як звітувати новоствореним підприємцям, роз’яснили  в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області.

16:01 18.12.2018

Як перевірити чинність електронного ключа та дізнатися про термін його дії самостійно

   Відповідно до п. 10 розд. ІІ Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 06.06.2017 № 557, автоматизована перевірка електронного документа включає, зокрема перевірку правового статусу електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) шляхом встановлення чинності посиленого сертифіката ключа підписувача на час підписання електронного документа та відповідності особистого ключа підписувача відкритому ключу, зазначеному у посиленому сертифікаті.

15:38 17.12.2018

Податки треба сплачувати виключно на НОВІ бюджетні рахунки

Звертаємо увагу платників податків, що у зв’язку із запровадженням Державною казначейською службою України (Казначейство) централізованої моделі виконання дохідної частини бюджетів, з 02 липня 2018 року діють нові рахунки для зарахування доходів до державного та місцевих бюджетів, відкриті на балансі центрального апарату Казначейства (МФО 899998).

16:51 13.12.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь