A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Про грошову оцінку сільськогосподарських земель у 2019 році

  Згідно інформації, отриманої від Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру,  наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.11.2018 №552 «Про затвердження технічної документації із загальнонаціональної (всеукраїнської) нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення» затверджено відповідну технічну документацію. Наказ набрав чинності з 01.01.2019 року.

09:51 15.02.2019

До відома власників авто на іноземній реєстрації

   Фахівці Чернігівської митниці ДФС звертають увагу, що наразі перед пунктами пропуску, відкритими для автомобільного сполучення у зонах діяльності митниць ДФС західного регіону України (Львівська, Волинська митниці ДФС), а також безпосередньо в таких пунктах пропуску, спостерігається тенденція до накопичення легкових транспортних засобів, які переміщуються на митну територію України громадянами з метою подальшого поміщення їх у митний режим імпорту.

09:45 15.02.2019

Для отримання податкової соціальної пільги робітник має подати заяву роботодавцю

   Соціальна пільга – це можливість платника зменшити нараховану суму місячної зарплатні на розмір такої пільги. Тобто зарплата зменшується на суму пільги і лише після цього оподатковується податком на доходи фізичних осіб.

12:44 13.02.2019

ГУ ДФС у Чернігівській області: Перші підсумки Деклараційної кампанії – 2019

  Триває Кампанія декларування доходів, одержаних громадянами протягом 2018 року, яка розпочалась з 1 січня поточного року. Про перші підсумки повідомила начальник управління податків і зборів з фізичних осіб Світлана Волкова.

12:43 13.02.2019

Неприбуткові установи та організації мають разом зі звітом подати річну фінансову звітність

   Звертаємо увагу, що суб’єкти господарювання, внесені станом на 01.01.2019 року до Реєстру неприбуткових установ та організацій,  разом із звітом про використання  доходів (прибутків) неприбуткової організації за 2018 рік  повинні  подати річну фінансову звітність, яка відповідно до п.46.2 ст.46 ПКУ є додатком до звіту про використання доходів (прибутків) неприбуткової організації та її невід’ємною частиною.

12:40 13.02.2019

Настає термін подачі податкової декларації плати за землю юридичними особами – власниками земельних ділянок (землекористувачами та орендарями землі державної та комунальної власності)

  Згідно з п.286.2 ст.286 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VІ із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) платники плати за землю (крім фізичних осіб) самостійно обчислюють суму податку щороку станом на 01 січня і не пізніше 20 лютого поточного року подають відповідному контролюючому органу за місцезнаходженням земельної ділянки податкову декларацію на поточний рік за формою, встановленою у порядку, передбаченому ст.46 ПКУ, з розбивкою річної суми рівними частками за місяцями. Подання такої декларації звільняє від обов’язку подання щомісячних декларацій. При поданні першої декларації (фактичного початку діяльності як платника плати за землю) разом з нею подається довідка (витяг) про розмір нормативної грошової оцінки земельної ділянки, а надалі така довідка подається у разі затвердження нової нормативної грошової оцінки землі.

13:18 08.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь