Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Заради сяйва дитячих оченят

Дата: 01.06.2020 16:31
Кількість переглядів: 1340

  Фото без описуСьогоднішньої святкової днини переможці конкурсу малюнків до Дня захисту дітей отримали нагороди, а діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, маленькі жителі громади з особливими потребами – привітання і подаруночки.

  Коропська селищна рада до свята провела онлайн-конкурс творчих робіт маленьких жителів громади. Дітям запропонували намалювати на довільну тему, сфотографувати своє творіння і надіслати Коропській селищній раді. Участь взяли 27 юних художників і художниць із Коропа та сіл ОТГ. Переможців обрали самі жителі громади, які ставили свої «вподобання» під фото малюнків на сторінці Коропської селищної ради у Фейсбук.

  Найбільша кількість «лайків» станом на 1 червня − під яскравим малюнком із назвою «Мрії про море» 8-річної Стефанії Гордієнко із Коропа. Тому вона – переможниця.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

  На другому місці – ніжне і романтичне дерево 10-річного Максима Овсієнка.

Фото без опису

Фото без опису

До речі, на конкурс родина Овсієнків представила ще один малюнок, який Максим малював разом із 4-річним братиком Сашею. Але за умовами від одного учасника приймали тільки одну роботу, та і Саша ще замаленький для конкурсу (участь брали учні 1-5 класів). Тож колективну роботу братиків на голосування не виставляли. Але зараз можемо її показати. Бажаємо творчій родині успіхів і подальших перемог!

Фото без опису

  Третє місце – у 9-річної Маргарити Коток. Її робота також дуже сподобалася фейсбук-спільноті.

Фото без опису

Фото без опису

  Зазначимо, що всі дитячі творіння отримали схвальні відгуки, десятки «лайків» та приємних коментарів. Дякуємо кожному хлопчику і дівчинці, їхнім батькам за участь у конкурсі. Діти, розвивайте свої здібності й надалі! Кожен, хто взяв участь у конкурсі малюнків, отримає подяку і подаруночок за свої старання.

   Альбом зі всіма роботами, які надійшли на конкурс, тут  https://www.facebook.com/pg/koropselrada/photos/?tab=album&album_id=1476400932531581

  Невеличке свято подарували сьогодні  діткам найменш захищених категорій – маленьким жителям громади, які опинились у складних життєвих обставинах, і дітям з особливими потребами.

  Сім’ї з дітьми у Коропі, Билці й Рождественському відвідали завідувачка сектору по наданню соціальних послуг сім’ям з дітьми та молоді Оксана Нестеренко, начальниця відділу-служби у справах дітей Наталія Величко, інспектор з ювенальної превенції Коропського відділення поліції Андрій Рощик, очільниця районного підрозділу Товариства Червоного Хреста Таїсія Онопка.  Дітям передали солодкі подарунки від постійних благодійників і спонсорів дитячої радості Тетяни Кузьменко, Василя Перепаді,  корисні органічні соки від Євгена Мисника. До створення солодких букетів дітям долучилася творча працівниця селищної ради Ангеліна Журба.

   Таїсія Михайлівна вручила родинам із дітьми  продуктові набори від ще одного постійного спонсора Володимира Сокола, за що щиро йому дякує.

   Хай завжди веселими, щасливими й здоровими будуть діти! Зі святом!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Сектор інформаційної діяльності, програмного забезпечення
та комунікацій з громадськістю
виконавчого апарату Коропської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь