A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини

Дата: від до Скинути

У день 35-х роковин Чорнобильської катастрофи в Коропі пройшли жалобні заходи

У день 35-х роковин Чорнобильської катастрофи в Коропі пройшли жалобні заходи

26 квітня 1986-року, коли чорнобильське полум’я несподівано розірвало нічну темряву, почався новий відлік українського часу – болісний, гіркий, печальний... Цій даті нема й не буде забуття.

14:38 26.04.2021

Відбулась сесія селищної ради

Відбулась сесія селищної ради

Сьогодні, 23 квітня, пройшло засідання сьомої сесії восьмого скликання, яке провів селищний голова Володимир Куніцин. Під час роботи депутати ухвалили 190 рішень (із них 158 земельних). А попередньо, у середу, всі питання були опрацьовані на засіданнях постійних депутатських комісій. Призначення старости Лукнівського старостинського округу, Нові послуги ЦНАПу, бюджет, майно, зміни до плану соцеконому та земля – переважно такою була сьогоднішня сесійна тематика.

22:40 23.04.2021

Нові можливості для активних жителів  громад Чернігівщини  від програми DOBRE

Нові можливості для активних жителів  громад Чернігівщини  від програми DOBRE

Школа громадського активіста, різноманітні тренінги, навчання, молодіжні обміни, грантовий конкурс проєктів для громадських організацій та ініціатив чекають  на активних жителів десяти громад Чернігівської області, які стали партнерами міжнародної програми  «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

15:31 23.04.2021

Тренінг із гендерно орієнтованого бюджетування

Тренінг із гендерно орієнтованого бюджетування

20-21 квітня представники нашої громади взяла участь у базовому тренінгу з гендерно орієнтованого бюджетування (ГОБ). Онлайн-захід у рамках Програми DOBRE провів Національний Демократичний Інститут (НДІ)

11:32 22.04.2021

Знайомство з громадою-наставником

Знайомство з громадою-наставником

Сьогодні Коропський селищний голова Володимир Куніцин і заступник Наталія Басанець познайомилися онлайн із головою Софіївської селищної територіальної громади Дніпропетровської області. Петро Юрійович Сегедій очолює громаду, що є нашим ментором, тобто наставником, у Програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE). Ця громада вже досягла значних результатів і може поділитися з нами своїм досвідом і здобутками.

13:19 21.04.2021

Діловодам і старостам – про актуальне

Діловодам і старостам – про актуальне

19 квітня в селищній раді вперше пройшла навчальна зустріч для старост і діловодів громади. Фахівці Управління соцзахисту населення та Центру надання адміністративних послуг донесли представникам старостинських округів актуальну інформацію, що стосується призначення всіх видів допомог і субсидій. Учасники ланцюжка «староста/діловод – ЦНАП – Управління соціального захисту населення» на прикладах із життя узгодили правила й принципи співпраці, щоб кожен заявник зміг вчасно отримати належну йому державну допомогу. Йшлося на зустрічі й про інші актуальні теми сьогодення.

12:55 20.04.2021

Молодь громади - долучайся!

Молодь громади - долучайся!

Дякуємо всім, хто взяв участь у попередньому анкетуванні молоді! Воно переконало, що в  громаді живуть люди, які хочуть зробити своє життя насиченішим та цікавішим! Запрошуємо долучитися до наступного опитування уже із конкретнішими запитаннями (наприклад, про проблеми, плани). Врешті, ми хочемо порадитися з вами, який молодіжний проєкт втілювати в громаді за фінансової підтримки від Програми USAIDDOBRE.   

12:27 20.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь