Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Введення воєнного стану не вплине на здійснення Фондом соціального страхування України страхових виплат і матеріального забезпечення

  Усі види матеріального забезпечення, страхових виплат, медичних і соціальних послуг, що фінансуються Фондом соціального страхування України, в умовах воєнного стану будуть надаватись безперебійно та в повному обсязі.

15:01 03.12.2018

Фондом зареєстровано 3 549 потерпілих від нещасних випадків на виробництві, 260 – смертельно

  За даними 9 місяців 2018 року робочими органами виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України зареєстровано 3 549 випадків травмування працівників внаслідок нещасних випадків на виробництві. З них 260 потерпілих отримали травми, несумісні з життям.

14:23 03.12.2018

При нарахуванні допомоги по вагітності та пологах за місцем роботи за сумісництвом мінімальна гарантія не застосовується

Сума допомоги по вагітності та пологах від Фонду соціального страхування України обчислюється, виходячи з середньоденної заробітної плати застрахованої особи. За місцем роботи за сумісництвом допомога обчислюється зі 100% фактично нарахованої заробітної плати, включаючи утримані з неї податки, незалежно від тривалості страхового стажу. Мінімальні гарантії щодо розміру допомоги по вагітності та пологах за місцем роботи за сумісництвом не застосовуються.

12:36 26.11.2018

ОБЕРЕЖНО – ОЖЕЛЕДИЦЯ!

  Аналіз виробничого та побутового травматизму показує, що абсолютна більшість випадків травматизму трапляється в результаті падінь під час пересування людей. Наслідком такого травмування є тривала втрата працездатності та інвалідність.

08:23 26.11.2018

Сума страхових виплат за результатами трьох кварталів зросла на 29,3%

Упродовж 9 місяців 2018 року витрати Фонду соціального страхування України на страхові виплати потерпілим на виробництві та членам їх сімей склали понад 5 млрд 796 млн гривень. У порівнянні з тим же періодом 2017 року сума витрат зросла на 1 млрд 314 млн грн, або 29,3%.

14:58 23.11.2018

Право на отримання лікарняних у розмірі 100% зарплати розширено на репресованих осіб і постраждалих учасників Революції Гідності

Допомога по тимчасовій втраті працездатності (оплата за лікарняними листками), що надається за рахунок коштів Фонду соціального страхування України у разі хвороби або травми усім працевлаштованим, фінансується у розмірі 100% середньої заробітної плати особам, що мають страховий стаж понад 8 років або за наявності пільг незалежно від тривалості страхового стажу.

15:33 21.11.2018

Витрати на допомогу на поховання за кошти Фонду зросли на 23,5%

Фактична сума витрат Фонду соціального страхування України на виплату допомоги на поховання за даними січня–вересня у порівнянні з тим же періодом минулого року збільшилась на 6,5 млн грн, або на 23,5%. Цей вид матеріального забезпечення упродовж 9 місяців 2018 року профінансовано по майже 8,4 тис. страхових випадках.

10:10 21.11.2018

Безпека праці в осінньо-зимовий період

Забезпечення належного стану охорони праці та пожежної безпеки підприємства стає особливо актуальним в  зимовий період. Холодна погода вносить свої корективи в експлуатацію протипожежних систем та обладнання, використання опалювальних приладів створює додаткову небезпеку виникнення пожежі. Роботодавець повинен прикласти максимум зусиль для захисту працівників та виробництва від пожеж в опалювальний період та переглянути порядок використання протипожежного оснащення .

09:31 20.11.2018

Особам з інвалідністю допомога по вагітності та пологах надається у розмірі не меншому за обчислений з мінімальної зарплати

   Допомога по вагітності та пологах фінансується Фондом соціального страхування України для всіх працевлаштованих жінок за увесь період перебування у декретній відпустці, що в середньому становить 126 календарних днів. Сума матеріального забезпечення складає 100% середнього доходу особи за кожен день відпустки, однак не може бути меншою за обчислену із мінімальної заробітної плати, встановленої на час настання страхового випадку.

12:48 19.11.2018

За час проходження реабілітації після хвороби або травми Фондом компенсується втрачений заробіток

   Працевлаштовані особи після перенесених захворювань або травм мають право на отримання безоплатного реабілітаційного лікування за рахунок коштів Фонду соціального страхування України. Підставою для проходження реабілітації на базі санаторно-курортних закладів є висновок лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я, що надається за наявності медичних показань, зокрема, у разі підгострого періоду інсультів, інфарктів міокарда, після операцій на серці, органах зору, легенях тощо.

12:45 19.11.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь