A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У фальсифікаторів алкогольної та тютюнової продукції вилучено «майна» на 2,5 мільйони гривень

Дата: 03.12.2019 14:51
Кількість переглядів: 461

   Канал із транспортування та збуту оптових партій цигарок та алкогольного сурогату перекрили працівники податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області спільно з працівниками Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України, під процесуальним керівництвом прокуратури Чернігівської області.

   У рамках розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту підакцизних товарів було встановлено, що на території Чернігівської області групою осіб організовано діяльність з оптової торгівлі незаконно виготовленими алкогольними напоями (в тарі «bag-in-box» та в скляній тарі) та незаконно ввезеними цигарками іноземного виробництва. Товар пропонували оптовим покупцям Чернігівської області та в інші регіони України.

  Реалізацію своєї продукції ділки здійснювали через мережу інтернет за допомогою соціальної мережі «ВКонтакте» та мобільних додатків миттєвих повідомлень, а також шляхом розміщення оголошень на сайті. Доставка оптових партій цигарок та горілки здійснювалась, як за допомогою служб доставки, так і вантажними мікроавтобусами, які перебували у користуванні учасників групи.

   Щомісячно ділками реалізовувалось до 20 тисяч літрів фальсифікованої алкогольної продукції та понад 50 тисяч пачок незаконно ввезених та фальсифікованих тютюнових виробів.

   За результатами обшуків вилучено майже 59 тисяч пачок контрафактних цигарок в асортименті (без марок або з підробними марками акцизного податку), 515 літрів лікеро-горілчаних виробів та транспортний засіб, який використовувався для транспортування цигарок та лікеро-горілчаних виробів. Загальна вартість вилученого перевищує 2,5 мільйонів гривень.

   Наразі тривають слідчі дії, спрямовані на встановлення каналів надходження тютюнових виробів, сировини для виготовлення алкогольного сурогату і всіх осіб, причетних до скоєння даного кримінального злочину.

        Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь