A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Фонд соціального страхування

Звіт по заборгованості не подається у разі самостійного виявлення роботодавцем завищення суми допомоги від Фонду

   За виявлення страхувальником (роботодавцем) надлишково нарахованих сум матеріального забезпечення, що були профінансовані Фондом соціального страхування України, за умови повернення коштів і надання письмового пояснення, Звіт по заборгованості страхувальника зі сплати страхових коштів до Фонду не подається.

14:52 24.04.2019

Звернення в.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергія Нестерова з нагоди Всесвітнього дня охорони праці

Шановні колеги! Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 «Про День охорони праці» в Україні щороку 28 квітня відзначають День охорони праці.

14:47 24.04.2019

Безпека праці при проведенні весняно-польових робіт у сільському господарстві у сільському господарстві

   Фонд соціального страхування України наполегливо рекомендує роботодавцям, керівникам сільськогосподарських підприємств, головам фермерських господарств, інженерам з охорони праці під час розпалу весняно-польових робіт посилити профілактичну роботу із запобігання виробничому травматизму; організувати роботу згідно з Правилами з охорони праці в сільськогосподарському виробництві; дотримуватись нормативних актів з охорони праці, а саме:

08:42 23.04.2019

Уряд затвердив порядок ведення Електронного реєстру лікарняних

  Порядок організації ведення Електронного реєстру листків непрацездатності, який дозволить розпочати роботу електронної системи записів про тимчасову непрацездатність, затверджено Кабінетом Міністром України. Документ розроблено фахівцями Фонду соціального страхування України, Міністерства соціальної політики, Міністерства охорони здоров’я, Національної служби здоров’я, Пенсійного фонду України.

17:00 19.04.2019

У Фонді пройшла нарада щодо результатів контролю за обґрунтованістю видачі лікарняних

В.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергій Нестеров провів селекторну нараду щодо аналізу результатів заходів із контролю за обґрунтованістю видачі листків непрацездатності. У заході взяли участь заступники начальників профільних управлінь виконавчої дирекції Фонду, а також керівники і фахівці робочих органів в областях та місті Києві.

15:01 19.04.2019

Затверджено новий порядок розслідування нещасних випадків на виробництві

  Рішенням Кабінету Міністрів України від 17.04.2019 затверджено нову редакцію порядку розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві. Документом удосконалено процедуру проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків і професійних захворювань, що сталися з працівниками на підприємствах незалежно від форми власності.

10:08 18.04.2019

5 етапів отримання допомоги за лікарняними

   Допомога по тимчасовій втраті працездатності надається Фондом соціального страхування України у разі настання страхового випадку у період роботи та повністю або частково компенсує втрачений за період хвороби заробіток. Фонд здійснює фінансування, починаючи з шостого дня непрацездатності й до відновлення здоров’я або встановлення інвалідності. Перші п’ять днів фінансуються за рахунок коштів роботодавця.

10:06 18.04.2019

Працівники в складі комісій зобов’язані перевіряти правильність видачі лікарняних колег

  Відповідно до законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на кожному підприємстві незалежно від форми власності утворюється комісія із страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності або, у разі чисельності працівників 15 і менше, обирається уповноважений. Комісія складається з працівників, що були делеговані до неї роботодавцем і профспілковою організацією підприємства, та має широкий перелік обов’язків, прав і повноважень.

10:59 11.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь