A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

У Фонді пройшла нарада щодо результатів контролю за обґрунтованістю видачі лікарняних

Дата: 19.04.2019 15:01
Кількість переглядів: 446

В.о. директора виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України Сергій Нестеров провів селекторну нараду щодо аналізу результатів заходів із контролю за обґрунтованістю видачі листків непрацездатності. У заході взяли участь заступники начальників профільних управлінь виконавчої дирекції Фонду, а також керівники і фахівці робочих органів в областях та місті Києві.

  Як наголосив Сергій Нестеров, моніторинг та аналіз виданих і продовжених листків непрацездатності здійснюється по всім регіонам України з метою ефективного контролю за видатками Фонду на матеріальне забезпечення, упередження нецільового використання коштів і виявлення фальсифікованих листків. За його словами, для збільшення ефективності з 01.04.2019 в робочих органах виконавчої дирекції Фонду збільшена чисельність фахівців, які безпосередньо проводять перевірки обґрунтованості видачі листків непрацездатності.

  За підсумками березня 2019 року ефективна реалізація заходів із контролю за обґрунтованістю видачі листків непрацездатності дозволила скоротити або залишити на попередньому рівні видатки на допомогу по тимчасовій втраті працездатності по 18 регіонам. Про це під час наради повідомила заступник начальника управління страхових виплат та матеріального забезпечення виконавчої дирекції ФССУ Ганна Харченко.

  Заступник начальника управління профілактики страхових випадків виконавчої дирекції ФССУ Марина Біляєва акцентувала увагу на чіткому дотриманні ризикоорієнтованих підходів при плануванні перевірок закладів охорони здоров’я. Зокрема, перевірка може бути ініційована у разі стрімкого зростання кількості виданих листків непрацездатності порівняно з попередніми періодами.

  Начальники управлінь виконавчої дирекції Фонду в областях та місті Києві проінформували щодо даних моніторингу виданих (продовжених) листків непрацездатності, а також впроваджених заходів по контролю та їх результатів.

Прес-служба виконавчої дирекції
Фонду соціального страхування України


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь