A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Про виїзд за кордон потрібно повідомляти

Законом України «Про зайнятість населення» (п.4 ч.2 ст.44) передбачено обов’язок зареєстрованого безробітного протягом 3-х робочих днів інформувати кар’єрного радника про виїзд за межі України. Неповідомлення державної служби зайнятості про виїзд є підставою для припинення реєстрації безробітного (ст.45 п.16¹).

09:22 09.02.2023

За дискримінацію у вакансіях — штраф

З 8 січня 2022 року роботодавців штрафуватимуть, якщо у своїх вакансіях вони зазначатимуть бажану стать кандидата, вік, расу чи колір шкіри. Також під забороною вимоги щодо мовних, політичних, релігійних та інших переконань, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, освіти тощо.

09:31 03.02.2022

До уваги  безробітних!

Вам доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо Ви перебуваєте в службі зайнятості як зареєстрований безробітний та:

08:13 31.01.2022

Шановні роботодавці!

Не зайвим буде нагадати, що до 1 лютого юридичні особи з чисельністю штатних працівників від 8-ми осіб мають подати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню за 2021 рік.

12:55 17.01.2022

Усі роботодавці зобов’язані звітувати службі зайнятості про наявні вакансії

Це вимагає Закон України «Про зайнятість населення». Мета форми звітності №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» - оперативне вирішення питання добору персоналу та пришвидшення укомплектування вакансій.

14:09 24.09.2021

Інформація для роздумів тим, хто звик «жити одним днем»…

Йдеться про громадян, які, не задумуючись про своє майбутнє, погоджуються працювати без оформлення трудового договору, тобто неофіційно. Вони з власної волі позбавляють себе належного соціального захисту у майбутньому. Період роботи «в тіні» їм не зараховується до страхового стажу, а це - гідна пенсія, страхові виплати у зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, настанням нещасного випадку на виробництві, а також у разі безробіття.

17:23 26.07.2021

Протягом січня-квітня 2021 року лави безробітних поповнили 229 осіб

Саме стільки шукачів роботи взято на облік службою зайнятості в цей період. Загалом же на обліку з початку року перебували та отримували послуги 414 безробітних громадян. Про це повідомив директор Коропської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Станіслав Левкович.

15:26 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь