A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Подбай про майбутнє сьогодні - працюй легально

    Офіційне працевлаштування має чимало переваг як для роботодавців, так і для працюючих. Перш за все, це - запорука гідного рівня життя та належного соціального захисту! Працювати легально - означає, що ваші права як найманого працівника будуть захищені і ви зможете претендувати на весь соціальний пакет, гарантований державою. Водночас, для роботодавців - це позитивний імідж та репутація надійного партнера, що є запорукою процвітання бізнесу та примноження прибутків.

11:19 25.02.2020

Увага! Професійна підготовка дорослого населення

Вам за 45 і Ви маєте потребу підвищити власну конкурентоспроможність на ринку праці? Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує Вам отримати ваучер для навчання за рахунок коштів Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття

16:28 20.02.2020

До уваги роботодавців!

   Коропська районна філія Чернігівського обласного центру зайнятості нагадує про необхідність подання до 1 лютого 2020 року Інформації про зайнятість і працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню за 2019 рік.

10:19 20.01.2020

Лідія Падалка: «Служба зайнятості – це не виплати і компенсатори, а можливості для суб’єктів ринку праці»

  21 грудня 2019 року виповнюється 29 років від дня створення державної служби зайнятості. Напередодні чергової річниці її працівники підводять підсумки діяльності на ринку соціальних послуг та дають оцінку досягнутому.

14:32 12.12.2019

Про заплановане масове вивільнення працівників потрібно повідомити службу зайнятості

   Фахівці служби зайнятості нагадують, що відповідно до законодавства про зайнятість населення, інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці (звітність за формою №4-ПН) подається підприємством, установою, організацією за місцем реєстрації платника єдиного внеску до служби зайнятості не пізніше ніж за два місяці до масового вивільнення працівників.

16:14 18.11.2019

«Обери професію своєї мрії – живи та працюй в Україні!» - закликає служба зайнятості сучасну молодь

   А також радить завчасно, ще в середніх та старших класах, замислитися про професійне майбутнє, обрати затребувану на ринку праці професію, і стати справжнім професіоналом своєї справи. Тоді не доведеться незатребуваний диплом класти на полицю і працювати не за фахом, а то й взагалі поповнити лави безробітних.

11:35 22.10.2019

А чи знаєте ви, що …

Протягом січня-серпня 2019 року в районі 113 безробітних брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру?

15:05 11.09.2019

Аби вивчити потребу в кадрах на 2020 рік – опитують роботодавців

  Шановні роботодавці! Державна служба зайнятості запрошує вас взяти участь в онлайн-опитуванні щодо потреби у працівниках на 2020 рік у професійному розрізі, яке розпочалося 3 червня поточного року. Робиться це задля оперативного задоволення ваших кадрових проблем!

13:10 17.07.2019

Стартує Всеукраїнське опитування роботодавців

   Шановні роботодавці! Державна служба зайнятості прагне надавати Вам якісні послуги та ефективну допомогу у підборі кадрів! Пропонуємо Вам поділитися досвідом співпраці зі службою зайнятості, оцінити послуги, якими користувалися, а також надати пропозиції щодо їх вдосконалення.

13:05 17.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь