A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Служба зайнятості розпочала підготовку кадрів до весняно-польових робіт

Щонайменше 700 безробітних області підвищать свою кваліфікацію, аби бути затребуваними роботодавцями з початком весняно-польових робіт. Про це повідомив начальник відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості Сергій Заровний. За його словами, наразі навчанням охоплено 60 шукачів роботи з різних куточків області.

09:07 02.03.2021

До уваги  безробітних!

Вам доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо Ви перебуваєте в службі зайнятості як зареєстрований безробітний та:

18:29 19.02.2021

До уваги роботодавців! Зміни у законодавстві

Плануєте масове вивільнення працівників – не забудьте повідомити службу зайнятості. Причому, це потрібно зробити, як і раніше, не пізніше ніж за 2 місяці до вивільнення у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці, у тому числі ліквідацією, реорганізацією або перепрофілюванням підприємств, установ, організацій, скороченням чисельності або штату працівників. А от у випадку звільнення держслужбовців, інформувати службу зайнятості необхідно за 30 календарних днів до вивільнення.

10:10 12.01.2021

Державна служба зайнятості - 30 років на службі людям

Нинішній 2020 рік для державної служби зайнятості – ювілейний. 21 грудня виповнюється 30 років від дня її створення. Сьогодні – це  сучасна сервісна установа, яка демонструє нові можливості для клієнтів та є ефективним посередником між роботодавцями та шукачами роботи.

12:25 08.12.2020

Які працівники потрібні роботодавцям сьогодні?

   Майже 8 тисяч безробітних громадян працевлаштовано обласною службою зайнятості протягом січня-вересня 2020 року, що на 6% більше, ніж за відповідний період торік. Про це свідчить підсумкова статистика за 9 місяців. Отже, яку роботу пропонують роботодавці сьогодні?

12:02 27.10.2020

Робота в легальному полі – надійно та вигідно…

  На це орієнтує своїх клієнтів державна служба зайнятості та пропонує скористатися найбільшою базою легальної роботи в межах країни, яка знаходиться у вільному доступі на порталі державної служби зайнятості https://chg.dcz.gov.ua/.

13:06 27.08.2020

Зловживання статусом безробітного

  Якщо ви працюєте, ви – не безробітний! Працювати і одночасно перебувати на обліку в службі зайнятості – заборонено законодавством. На те він і статус безробітного. Але інколи люди ігнорують цю заборону. Чим загрожує зловживання статусом безробітного, як служба зайнятості виявляє порушників? Про це розповідає директор Коропської районної філії Чернігівського обласного центру зайнятості Станіслав Левкович.

11:03 04.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь