A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Онлайн профорієнтація від служби зайнятості

  Послуги служби зайнятості стають ще доступнішими. Якщо Ви плануєте свій професійний шлях або не можете визначитися з вибором професії, у нагоді стане онлайн-платформа державної служби зайнятості з професійної орієнтації та розвитку кар'єри.

10:02 12.11.2018

ДО УВАГИ РОБОТОДАВЦІВ

   Державна служба зайнятості активно впроваджує електронні сервіси, які на сьогодні є однією з найпрогресивніших форм надання соціальних послуг громадянам та роботодавцям з використанням інтернет-технологій. Метою впровадження електронних сервісів у діяльність ДСЗ є надання якісних послуг населенню та роботодавцям.

10:36 17.08.2018

Професійне навчання за сприянням служби зайнятості

      Щоб стати затребуваним на ринку праці, потрібно бути майстром своєї справи. В наш час диплом без знань нічого не вартий. Професіоналізм – вимога будь-якого сучасного роботодавця до працівника. Зважаючи на ці тенденції, служба зайнятості пропонує безробітним професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації під гарантоване працевлаштування за однією із понад ста професій абсолютно безкоштовно.

10:34 18.07.2018

Гранти на розвиток самозайнятості та підприємництва для ВПО, учасників АТО та їх сімей, місцевих мешканців (Чернігівська область)

   Громадська організація «Асоціація демократичного розвитку» в якості виконавчого партнера розпочинає реалізацію Проекту МОМ  «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні»,

08:36 04.06.2018

До уваги громадян!

  З метою поширення нових форм та методів роботи Служба зайнятості презентує  громадянам інноваційні розробки на основі сучасних онлайн-технологій та дистанційних форм обслуговування клієнтів, а саме два мобільних онлайн-додатки для системи Android.

08:30 29.05.2018

Гранти на розвиток самозайнятості та підприємництва для ВПО, учасників АТО та їх сімей, місцевих мешканців (Чернігівська область)

Громадська організація «Асоціація демократичного розвитку» в якості виконавчого партнера розпочинає реалізацію Проекту МОМ «Зміцнення самозабезпечення внутрішньо переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні», який здійснюється за фінансової підтримки Уряду Федеративної Республіки Німеччина, що діє через Німецький Банк Розвитку KfW.

15:58 27.03.2018

Розпочав роботу новий сайт державної служби зайнятості

З лютого 2018 року  для населення у тестовому режимі розпочав роботу інтернет-ресурс Державної служби зайнятості «Єдине соціальне середовище зайнятості» (https://www.dcz.gov.ua) та Платформа з професійної орієнтації та розвитку кар’єри (http://profi.dcz.gov.ua), які містять багато цікавої та корисної інформації,

14:16 28.02.2018

Можливості працевлаштування в галузі будівництва в Ізраїлі для кваліфікованих українських працівників

Можливість тимчасового працевлаштування кваліфікованих працівників на ринку праці Держави Ізраїль надана українським громадянам в рамках міждержавної двосторонньої Угоди,

12:43 08.09.2017

В Україні стартувала загальнонаціональна кампанія з профорієнтації випускників шкіл

Державна служба зайнятості розпочала загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, яка допоможе молодим українцям визначитись із найбільш підходящою для них професією.

12:42 22.05.2017

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь