A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Збільшено компенсації роботодавцям за працевлаштування ВПО

Внесено зміни до Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні (постанова КМУ від 27 грудня 2023 року № 1390 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо врегулювання окремих питань зайнятості населення”).

15:01 04.01.2024

єРобота на Чернігівщині: грантові програми для бізнесу діють

Програма «Власна справа» урядового проєкту єРобота діє вже більше року (з липня 2022 р.). За цей час вже 260 мешканців області отримали грантові кошти на започаткування або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн в залежності від кількості створених робочих місць (одного-двох), що є ключовою вимогою програми. Загальна сума фінансової підтримки від держави склала 61,8 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення в області майже 600 нових робочих місць.

12:10 29.12.2023

Ринок праці мовою цифр

Протягом січня-листопада поточного року на обліку в службі зайнятості перебували та отримували послуги 16,5 тис. безробітних громадян, переважну більшість з яких  охоплено активними програмами сприяння зайнятості.

14:55 12.12.2023

Учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни та члени їхніх сімей мають унікальну можливість реалізуватися в бізнесі

Кошти на його створення або розвиток можна отримати за програмою «Грант для ветеранів та членів їхніх сімей» урядового проєкту єРобота. Обов’язковою умовою є створення робочих місць і від їх кількості залежить розмір грантових коштів.

12:07 11.12.2023

Діє програма безкоштовної професійно-технічної освіти для учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни

Навчання здійснюється за кошти Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття у Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості, які на сьогодні діють у 8 областях України. Там можна пройти як первинну професійну підготовку, так і перепідготовку чи підвищення кваліфікації.

09:47 28.11.2023

За яку роботу на Чернігівщині платять 20 тисяч гривень і більше?

Не обов'язково мати вищу освіту або обіймати керівну посаду, щоб отримувати гідну заробітну плату. У роботодавців завжди «в ціні» професіонали своєї справи і таким працівникам вони готові офіційно платити й 35 тисяч гривень на місяць.

11:50 21.11.2023

За працевлаштування безробітних, яким важко конкурувати на ринку праці, заплатить служба зайнятості

Йдеться про компенсаційні програми для роботодавців, які працевлаштовують за направленням служби зайнятості безробітних певних категорій. Наразі можна розраховувати на 3 види компенсацій.

09:24 21.11.2023

Інформує служба зайнятості: за працевлаштування безробітних на нові робочі місця  можна отримати компенсацію

Плануєте створення нового робочого місця? Тоді у нас для вас є вигідна фінансова пропозиція: працевлаштуйте на новостворене робоче місце зареєстрованого безробітного та отримайте за це компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

11:17 17.11.2023

Взяти на роботу переселенця економічно вигідно

Держава гарантує компенсаційні виплати за працевлаштування внутрішніх переселенців і таким чином стимулює роботодаців брати на роботу громадян, які через війну вимушені були шукати прихисток в більш безпечних регіонах.

12:23 15.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь