A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Інформує служба зайнятості: за працевлаштування безробітних на нові робочі місця  можна отримати компенсацію

Плануєте створення нового робочого місця? Тоді у нас для вас є вигідна фінансова пропозиція: працевлаштуйте на новостворене робоче місце зареєстрованого безробітного та отримайте за це компенсацію фактичних витрат у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

11:17 17.11.2023

Взяти на роботу переселенця економічно вигідно

Держава гарантує компенсаційні виплати за працевлаштування внутрішніх переселенців і таким чином стимулює роботодаців брати на роботу громадян, які через війну вимушені були шукати прихисток в більш безпечних регіонах.

12:23 15.11.2023

Зросла в 1,5 раза оплата праці за виконання суспільно корисних робіт

Кабмін підвищив оплату праці за виконання суспільно корисних робіт в рамках проекту “Армія відновлення” в півтора раза - до 10 050 грн. Зміни передбачені постановою Кабміну від 27 жовтня 2023 р. N 1119 "Про внесення змін до Порядку залучення працездатних осіб до суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану", яка набрала чинності 31 жовтня 2023 року.

16:01 31.10.2023

«Армія відновлення» на Чернігівщині: безробітні  працюють на Перемогу

Службою зайнятості вже видано 6976 направлень безробітним на суспільно корисні роботи.  На оплату їхньої праці з Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття витрачено близько 36 млн грн.

10:19 27.10.2023

Завдяки реалізації програми «Власна справа» на Чернігівщині буде створено понад 400 робочих місць

Це є ключовою вимогою програми  «Власна справа» урядового проєкту єРобота, за якою на започаткування або розвиток бізнесу можна отримати мікрогрант від 50 до 250 тис. грн залежно від кількості створених робочих місць (одного-двох).

10:41 25.10.2023

Швейне підприємство «ForwardTex» на шляху до власного бренду

Для цього чернігівський підприємець Максим Гладченко використовує всі можливості. Завдяки участі у програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота  він розширив свій швейний бізнес, придбав нове обладнання, сировину та дав роботу ще 2-м працівникам.

11:49 19.10.2023

«Працевлаштування ВПО – це спільна турбота держави, суспільства та самих переселенців. Це шлях назустріч один одному»

Так на «круглому столі», який було проведено в рамках всеукраїнської інформаційної кампанії «Робота для ВПО: ти потрібен», сказала директор Чернігівського обласного центру зайнятості Людмила Ключник під час робочої поїздки до Ніжина. Участь у засіданні взяли представники місцевої влади, служби зайнятості, громадських організацій, соціальні партнери, роботодавці.

09:50 17.10.2023

До 100,5 тисяч гривень можуть отримати роботодавці за облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю

Наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавцям відшкодовуватимуться витрати на облаштування робочих місць для осіб з інвалідністю: І групи - у розмірі до 100,5 тис. грн (15 мінімальних зарплат); ІІ групи – до 67 тис. грн (10 мінімальних зарплат). Отож, програма поширюється на роботодавців, які з 29 серпня поточного року (з дня набрання чинності відповідної постанови) працевлаштували застраховану людину з інвалідністю І або ІІ групи.

15:44 11.10.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь