A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Центр зайнятості

Ваучер на навчання… Не втрать свій шанс почати нову сторінку життя

У поточному році ваучери на навчання від обласної служби зайнятості вже отримали 298 мешканців області, серед яких 19 внутрішньо переміщених осіб. Основна мета видачі – підвищення конкурентоспроможності та розширення можливостей для працевлаштування.

10:08 12.09.2023

Служба зайнятості інформує

Чернігівщина – у п’ятірці лідерів по організації суспільно корисних робіт.  У рамках урядового проєкту «Армія відновлення» служба зайнятості залучає безробітних до виконання суспільно корисних робіт. Цього року в області участь у таких роботах взяли понад 5,2 тис. безробітних. Суспільно корисні роботи проводяться в 52 з 57 територіальних громад Чернігівщини. За кількістю безробітних, які залучаються до проведення робіт, наша область перебуває у п’ятірці лідерів серед регіонів України.

13:51 06.09.2023

Гранти для ветеранів від «єРобота»: на Чернігівщині 3 позитивні рішення

Такі підсумки маємо за програмою «Грант для ветеранів», яка стартувала цього року в рамках урядового проєкту «єРобота». В результаті реалізації бізнес-ідей переможців у Чернігівському районі налагодять виробництво комбікормів, у місті Чернігові відкриється студія лазерної епіляції та мийка самообслуговування.

16:11 04.09.2023

Повідомте мене про вакансію

Шукаєте роботу? Прискорити пошук та зробити його більш ефективним допоможе онлайнсервіс служби зайнятості «Повідомте мене про вакансію» https://bit.ly/3Qw9guI

11:52 15.08.2023

«єРобота»: на Чернігівщині 174 переможці по «Власній справі»  й 1 – по програмі «Грант для ветеранів»

За час дії програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота» (з липня минулого року) позитивні рішення щодо надання мікрогрантів на старт або розвиток бізнесу, а це від 50 до 250 тис. грн,  отримали 174 мешканці області. Сума фінансової підтримки їх бізнесу від держави склала понад 40 млн грн.

15:24 11.08.2023

Гроші ходять за людиною

Це, зокрема, і про професійне навчання за сприяння служби зайнятості. У тих, хто не має  затребуваної на ринку праці професії, є можливість отримати її  безкоштовно. Так, діють програми з профнавчання, перенавчання та підвищення кваліфікації, зокрема, як шляхом видачі сертифікатів безробітним, так і з наданням ваучерів для певних категорій населення.

16:57 09.08.2023

Актуальні пропозиції роботи від служби зайнятості

Шукаєте роботу? У базі даних обласної служби зайнятості – понад тисячу пропозицій, серед яких обов’язково знайдеться та, яка відповідає вашим професійним нахилам. До переліку актуальних на сьогодні вакансій увійшли такі:

14:28 04.08.2023

Служба зайнятості допомагає переселенцям адаптуватися на ринку праці

Внутрішньо переміщеним особам пропонується низка безкоштовних сервісів та послуг, спрямованих на сприяння в працевлаштуванні на новому місці. Про це повідомила директор Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка під час зустрічі з представниками місцевої влади, роботодавцями,  освітянами Сновщини та переселенцями, які нині проживають на території цієї громади.

09:07 19.05.2023

Визначено чергових переможців по «Власній справі»

За повідомленням обласного центру зайнятості, переможцями 5-ї в цьому році хвилі подачі заяв учасників програми «Власна справа» урядового проєкту «єРобота», яка тривала з 27 березня по 9 квітня, стали 13 мешканців Чернігівщини. Вони  отримають мікрогрант на старт або розвиток власного бізнесу.

18:39 04.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь