A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Ємності для зберігання пального передали в оренду: чи потрібно реєструвати акцизний склад

 Якщо фізична особа-підприємець планує за договором відповідального зберігання приймати підакцизне пальне, зберігати його у власних ємностях і відпускати іншій особі, то із 01.07.2019 року ця операція без переходу права власності вважатиметься реалізацією у розумінні п.п. 14.1.212 Податкового кодексу України .

10:14 14.05.2019

У ГУ ДФС функціонують телефонні лінії з питань роботи системи електронного адміністрування реалізації пального

  У зв’язку з тим, що платники акцизного податку з реалізації пального зобов’язані до 1 червня 2019 року зареєструвати в системі електронного адміністрування реалізації пального (СЕАРП) усі акцизні склади, розпорядниками яких такі платники податку будуть станом на 01.07.2019 року,  у Головному управлінні ДФС в області відкрито «гарячі» телефонні лінії з актуальних питань, що виникають з даного приводу:

13:57 11.05.2019

З 1 травня 2019 року акцизні склади підлягають реєстрації

   Зверніть увагу, що з 1 травня до 1 червня 2019 року платники акцизного податку з реалізації пального зобов’язані зареєструвати в системі електронного адміністрування реалізації пального (СЕАРП) усі акцизні склади, розпорядниками яких такі платники податку будуть станом на 01.07.2019 року. 

16:14 10.05.2019

Платниками Чернігівщини сплачено майже 1,5 мільярда гривень єдиного внеску

   За січень - квітень поточного року від платників податків Чернігівської області надійшло майже 1,5 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це на 260 млн грн більше за розмір надходжень єдиного внеску за відповідний період минулого року, або на 21,3 відсотки.

15:48 10.05.2019

Суб'єктам господарювання Чернігівщини повернуто з бюджету майже 423 мільйони гривень ПДВ

  В управлінні податків і зборів з юридичних осіб повідомили, що впродовж січня-квітня поточного року проведено камеральні перевірки 181 суб'єкта господарювання-юридичних осіб щодо визначення достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму близько 410 млн гривень та документальні перевірки 24 СГ на суму понад 134 млн гривень.

11:15 07.05.2019

На Чернігівщині триває робота з погашення податкового боргу

  Одним з пріоритетних напрямків роботи державної фіскальної служби є  організація роботи з погашення податкового боргу та заборгованості з єдиного соціального внеску. Цьому питанню приділяється велика увага, оскільки узгоджені податкові зобов’язання повинні надходити до бюджету своєчасно.

11:29 06.05.2019

Мінфін розробив нові форми документів для платникiв акцизного податку

 Оприлюднено проект наказу Мінфіну «Про затвердження форм заяви про реєстрацію платника акцизного податку з реалізації пального або спирту етилового та/або акцизних складів, акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, заявки на поповнення (коригування) залишку спирту етилового, Порядку заповнення акцизної накладної, розрахунку коригування акцизної накладної, заявки на поповнення (коригування) залишку пального, заявки на поповнення (коригування) залишку спирту етилового».

15:38 03.05.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь