A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Податкові новини

Запрошуємо взяти участь у Всеукраїнському конкурсі «Податківець майбутнього»

   Університет державної фіскальної служби України ініціює проведення IІI Всеукраїнського Інтелектуального конкурсу «Податківець майбутнього» як одного із незалежних складових Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього». До участі запрошуються учні 9-11 класів усіх регіонів України.

15:57 17.04.2019

Суб'єктам господарювання Чернігівщини повернуто з бюджету майже 334 мільйони гривень ПДВ

  В управлінні податків і зборів з юридичних осіб повідомили, що впродовж січня-березня поточного року проведено камеральні перевірки 148 суб'єктів господарювання-юридичних осіб щодо визначення достовірності нарахування сум бюджетного відшкодування ПДВ на загальну суму 305,6 млн гривень.

15:57 16.04.2019

На Чернігівщині перекрито канал постачання спирту для виробництва фальсифікованої горілки

  Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Чернігівській області, спільно із працівниками управління захисту економіки в Чернігівській області Національної поліції України під процесуальним керівництвом прокуратури області проводяться цілеспрямовані заходи, направлені на вилучення з обігу небезпечного для життя людей алкогольного сурогату.

11:43 15.04.2019

На Чернігівщині надходження  від сплати єдиного внеску за перший квартал 2019 року склали  понад 1 мільярд  гривень

   Платниками Чернігівщини за 1 квартал поточного року  сплачено понад 1070  млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Цей показник перевищує суму сплати єдиного внеску за січень – березень минулого року на понад 21 відс., або на 189 млн гривень.

12:13 11.04.2019

Наближається термін звітування для осіб, які провадять незалежну професійну діяльність та членів фермерських господарств

   Звіт про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску (Форма № Д5 (річна)) заповнюється згідно з вимогами Порядку формування та подання страхувальниками звіту щодо сум нарахованого єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, затвердженого наказом Мінфіну від 14 квітня 2015 р. № 435.

12:11 11.04.2019

Увага! Податкові зобов’язання за березень необхідно сплатити не пізніше 26 квітня 2019 року

В Головному управлінні ДФС у Чернігівській області звертають увагу платників податків, що відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України «Про перенесення робочих днів у 2019 році» від 10.01.2019 № 7-р у квітні поточного року 30 квітня перенесено на суботу 11 травня.

12:09 11.04.2019

Алгоритм розрахунку податкової знижки суми процентів, сплачених платником податку за користування іпотечним житловим кредитом

  Алгоритм розрахунку податкової знижки розраховується наступним чином:   -  визначається база оподаткування шляхом зменшення річної суми нарахованої (виплаченої) заробітної плати на суму єдиного соціального внеску та податкової соціальної пільги з урахуванням положень п.164.6 ст.164 ПКУ. При цьому, інформацію щодо сум нарахованого загального річного оподатковуваного доходу, застосованих податкових соціальних пільг, утриманого єдиного соціального внеску та податку на доходи фізичних осіб фізичні особи отримують у вигляді довідки про доходи від свого роботодавця;   - на підставі підтверджувальних документів визначається сума витрат у вигляді частини суми процентів, сплачених таким платником податку за користування іпотечним житловим кредитом, яка з урахуванням коефіцієнту, включається до податкової знижки;     - розраховується сума податку на доходи фізичних осіб, на яку зменшуються податкові зобов’язані у зв’язку з використанням права на податкову знижку, шляхом різниці між базою оподаткування та понесеними платником податку витратами у вигляді частини суми процентів, сплачених таким платником податку за користування іпотечним житловим кредитом, помноженої на ставку податку;

13:25 09.04.2019

Кампанія декларування доходів, отриманих у 2018 році – триває!

  Головне управління ДФС у Чернігівській області нагадує громадянам, що триває кампанія декларування доходів, отриманих фізичними особами – платниками податків протягом 2018 року. В цей час певні категорії громадян зобов’язані подати податкову декларацію про майновий стан і доходи за 2018 рік та визначити податкові зобов’язання з податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) і військового збору.

13:21 09.04.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь