A A A K K K
для людей із порушенням зору
Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

Записи в трудовій книжці не є гарантією страхового стажу

  Трудова книжка з 1 січня 2004 року  не підтверджує страховий стаж! Після цієї дати свідченням страхового стажу є  тільки дані персоніфікованого обліку про те, що особа сплачувала страхові внески. Періоди, за які роботодавець не сплатив страхові внески, не зараховуються до страхового стажу працівника до повного погашення такого боргу.

15:43 19.08.2019

Пенсійний ЛІКНЕП. Зарплата для пенсії: що робити, якщо втрачені документи

  Заробітна плата — один із ключових показників, який впливає на розмір майбутньої пенсії. Що робити, якщо з підтвердженням заробітку для обчислення пенсії за період до 1 липня 2000 року виникають проблеми?

08:26 10.04.2019

Працюючим пенсіонерам перерахували пенсії з квітня

   Автоматизованим способом з першого квітня цього року перерахунок пенсії проведений 10677 особам, 4448 особам збільшено загальний розмір пенсії.  Середній розмір підвищення в результаті перерахунку складає 104,76 грн.  Про це повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

08:17 10.04.2019

Субсидії у травні: умови призначення

   Щороку у травні відбувається процес перепризначення субсидій на новий рік. Цьогоріч автоматичне перепризначення субсидій стосуватиметься трьох мільйонів домогосподарств. Решті потрібно буде оновити Заяву та Декларацію про доходи.

08:15 10.04.2019

Пенсійний лікнеп: чи впливатиме робота на виборчій дільниці на розмір субсидії або пенсії?

   Робота членів виборчих комісій, котрі виконують свої повноваження у виборчій комісії на платній основі, а також членів виборчих комісій (зокрема пенсіонерів та осіб, які тимчасово не працюють) у день виборів, у день повторного голосування та дні встановлення підсумків голосування оплачується у визначеному Кабінетом Міністрів України розмірі та в порядку, визначеному Центральною виборчою комісією, за рахунок коштів Державного бюджету України, що надаються на підготовку та проведення виборів.

09:03 22.03.2019

Субсидіанти мають право платити менше, якщо на рахунках є невикористана субсидія

   Якщо станом на березень на рахунках у субсидіантів в надавачів комунальних послуг є невикористані субсидії, так звана переплата, громадяни мають право платити менше – рівно на суму невикористаної державної допомоги.

08:48 22.03.2019

Перерахунок пенсій з 1 березня 2019 року

 Кабінет Міністрів України  20.02.2019 прийняв постанову № 124 «Питання проведення індексації пенсій у 2019 році», якою затверджено Порядок проведення перерахунку пенсій відповідно до частини другої статті 42 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».

08:36 22.03.2019

Монетизація пільг і  субсидій

  В Україні вводиться в дію монетизація пільг і субсидій. Вже весною споживачі комунальних послуг, а близько 70 % з них пенсіонери,  отримають субсидії у вигляді грошей. 

17:25 21.02.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь