Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

Перші підсумки роботи під час карантину: посилений захист працівників, складнощі та обмеження при прийомі громадян

   Безпечні умови праці пенсійників під час карантину завжди перебувають в центрі уваги керівництва Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області та Чернігівської обласної організації профспілки працівників Пенсійного фонду України.

11:14 15.05.2020

Пенсійний фонд України почав виплачувати проіндексовані пенсії

  У травні цього року Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій переважній більшості пенсіонерів області. Більш докладно про перерахунки пенсій ми попросили розповісти  начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрія Юрченка.

13:47 08.05.2020

Пенсійний фонду України почав виплачувати проіндексовані пенсії

  На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій з 1 травня. Виплата проіндексованих пенсій буде проводиться з 4 травня 2020 року у встановлені пенсіонерам дати виплат шляхом зарахування на рахунки в банках або через АТ «Укрпошта». 

10:55 08.05.2020

Майже 300 тисяч пенсіонерів Чернігівщини отримають по тисячі гривень

    Пенсіонерам області проведено нарахування одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень. Такі виплати передбачені у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України коронавірусної інфекції.

09:36 29.04.2020

Працюючим пенсіонерам перераховано пенсії

    З 1 квітня проведено перерахунки пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію. 5,2 тисячам пенсіонерів ц Чернігівській області  збільшено розмір пенсій у зв’язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати. Середній розмір підвищення становить 134 гривні. Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у квітні поточного року.

10:06 21.04.2020

Пенсійний фонд в умовах карантину: своєчасна виплата пенсій, обмеження прийому, консультації онлайн

  В умовах карантину, згідно рішення Уряду України і органів місцевого самоврядування, прийом громадян в сервісних центрах Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській обмежується (фахівцями сервісних центрів надається тільки допомога на поховання), а прийом на віддалених робочих місцях тимчасово припиняється. Фінансування, виплата доставка пенсій здійснюється вчасно, згідно затверджених графіків.

17:01 20.03.2020

Пенсійний фонд працює в штатному режимі

   Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області повідомляє, що в умовах карантину графіки прийому громадян в сервісних центрах залишаються незмінними. Фінансування та виплата пенсій здійснюється згідно затверджених графіків.

11:30 18.03.2020

7506 працівників області отримали шанс на гідний заробіток, соціальне та пенсійне забезпечення.

   На Чернігівщині підведено підсумки кампанії з детінізації зайнятості населення. За результатами проведеної роботи за минулий рік та у січні 2020 року в області легалізовано 7506 робочих місць, додатково залучено 8,6 млн грн єдиного соціального внеску.

10:27 10.03.2020

Ціна неуважності - зменшення розміру пенсій

   ЄСВ звітність, яку подають роботодавці щодо своїх працівників, доволі складна тому, звичайно ж, можливі і помилки. Але ціна неуважності - зменшення розміру пенсій та страхового стажу в майбутньому, правильність обчислення допомоги по безробіттю, лікарняному, та іншим соціальним виплатам тощо. І навіть якщо  платники єдиного внеску своєчасно та в повному обсязі нараховували та сплатили ЄСВ , але припустилися помилок в  наданні персональних даних – людині стаж не зараховується.

11:42 19.02.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь