Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

Увага! Режим роботи Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області змінюється

   Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 на період дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України, з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, режим роботи структурних підрозділів  Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області ЗМІНЮЄТЬСЯ:

08:16 24.06.2020

До уваги роботодавців! Є можливість допомогти своїм працівникам.

  Головне управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області  запрошує роботодавців надати до Пенсійного фонду України, через вебпортал електронних послуг  (https://portal.pfu.gov.ua/), відскановані копії трудових книжок працівників, які перебувають на даний час у трудових відносинах з вашою установою.

16:45 18.06.2020

Пенсіонери можуть сплатити «комуналку» телефоном без комісії

   Держава пропонує варіанти дистанційних послуг, щоб убезпечити найбільш вразливі категорії населення від небезпечного вірусу і закликає громадян, які одержують пенсію або соціальну грошову допомогу через банківські установи, дистанційно сплачувати за спожиті житлово-комунальні послуги. До того ж віднедавна з’явилася можливість зробити це не тільки через мережу Інтернет, а й за телефоном.

10:23 19.05.2020

Перші підсумки роботи під час карантину: посилений захист працівників, складнощі та обмеження при прийомі громадян

   Безпечні умови праці пенсійників під час карантину завжди перебувають в центрі уваги керівництва Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області та Чернігівської обласної організації профспілки працівників Пенсійного фонду України.

11:14 15.05.2020

Пенсійний фонд України почав виплачувати проіндексовані пенсії

  У травні цього року Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій переважній більшості пенсіонерів області. Більш докладно про перерахунки пенсій ми попросили розповісти  начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрія Юрченка.

13:47 08.05.2020

Пенсійний фонду України почав виплачувати проіндексовані пенсії

  На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 1 квітня 2020 року № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат та надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році» Пенсійним фондом України проведено індексацію пенсій з 1 травня. Виплата проіндексованих пенсій буде проводиться з 4 травня 2020 року у встановлені пенсіонерам дати виплат шляхом зарахування на рахунки в банках або через АТ «Укрпошта». 

10:55 08.05.2020

Майже 300 тисяч пенсіонерів Чернігівщини отримають по тисячі гривень

    Пенсіонерам області проведено нарахування одноразової грошової допомоги в розмірі тисячі гривень. Такі виплати передбачені у зв’язку з негативними наслідками поширення на території України коронавірусної інфекції.

09:36 29.04.2020

Працюючим пенсіонерам перераховано пенсії

    З 1 квітня проведено перерахунки пенсій особам, які продовжують працювати після виходу на пенсію. 5,2 тисячам пенсіонерів ц Чернігівській області  збільшено розмір пенсій у зв’язку з урахуванням страхового стажу та заробітної плати. Середній розмір підвищення становить 134 гривні. Пенсіонери, які мають право на підвищення пенсії, пенсію в новому розмірі отримають у квітні поточного року.

10:06 21.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь