Коропська громада
Чернігівська область, Новгород-Сіверський район

Новини Пенсійного фонду

За пенсією – в Інтернет

   Нещодавно Пенсійний фонд України запровадив нові електронні послуги – автоматичне призначення пенсії, пенсійний калькулятор, мобільний додаток та електронні трудові книжки. Зважаючи на сучасні обставини, онлайн-сервіси – це найефективніший варіант доступу до комплексу послуг, які  людина може отримати швидко, не покидаючи домівку.

13:46 26.10.2020

Сервіс автоматичного призначення пенсії

   До вашої уваги - відеоролик про сервіс автоматичного призначення пенсії, що доступний на вебпорталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Пропонуємо скористатися даним сервісом та подавати документи для призначення пенсії, не виходячи з дому.

13:02 16.09.2020

Мобільний застосунок «Пенсійний фонд»

   А ви знаєте про мобільний застосунок «Пенсійний фонд»? Пропонуємо до перегляду відео про зручний спосіб користування вебпорталом електронних послуг Пенсійного фонду України.

12:57 16.09.2020

Сервіс «Електронна трудова»

  Електрона трудова книжка!?  Знайомтесь - зручний та доступний електронний сервіс від Пенсійного фонду України для кожної застрахованої особи.

12:49 16.09.2020

Сервіс «Пенсійний калькулятор»

Чи знали ви, що кожна застрахована особа може прорахувати розмір майбутньої пенсії вже зараз? Із сервісом «Пенсійний калькулятор» від Пенсійного фонду України це легко й доступно! Пропонуємо вам ознайомитись із відео про електронний сервіс «Пенсійний калькулятор».

12:44 16.09.2020

Мінімальну пенсію 65-річним підвищили

   З 1 вересня на Чернігівщині майже 63,5 тисяч непрацюючих пенсіонерів отримують перераховану пенсію. Мінімальний розмір пенсії для пенсіонерів, які мають повний страховий стаж, зростає з 1889,20 грн до 2000 грн.  Про це повідомив начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Юрій Юрченко.

13:43 09.09.2020

Посилюються інспекційні заходи щодо виявлення у суб’єктів господарювання неоформлених працівників

  25 серпня ц.р. начальник Відділу забезпечення наповнення бюджету № 1 Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Людмила Соколенко взяла участь у робочій нараді Управління Держпраці у Чернігівській області стосовно проведення масштабної інформаційної та інспекційної кампанії з питань недопущення використання незадекларованої праці найманих працівників.

12:59 27.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь